|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:19 pm
Eredin YumiTao *wyjmuje za pazuchy wódeczke* lepiej z gwinta ciagnac xd taaa Yumi jak ty sie przyssiesz to kikt cie od tego nie odklei razz xp a gdzie popita ?:> *wyjmuje dwa debowe mocne i mu podaje przepitym glosem mowi* walimy pod browara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:19 pm
YumiTao Irinn *rozwala sie znowu na poduszce* moze jednak sie ktos przyłaczy?? xd ja bardzo chetnie napije sie smirnoffa xd dawno tego nie piłam ...oj dawno schode na zła droge wiem crying ale obiecuje ze sie poprawie biggrin *spojrzała na nią* hmmm... *wyjmuje z kieszeni butelke i podaje* masz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:20 pm
Eredin Irinn no i jak zwykle nikt mnie nie widzi *bierze butelke i pije* *siada obok z kielonkiem w rece* ZA LUDZI BEZ ZEBOW NA PRZEDZIE ! mad d no to zdrówko ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:21 pm
Eredin Irinn no i jak zwykle nikt mnie nie widzi *bierze butelke i pije* *siada obok z kielonkiem w rece* ZA LUDZI BEZ ZEBOW NA PRZEDZIE ! mad d za bezzebnych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojojo heart cos sie zaczelo dziac :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn YumiTao Irinn *rozwala sie znowu na poduszce* moze jednak sie ktos przyłaczy?? xd ja bardzo chetnie napije sie smirnoffa xd dawno tego nie piłam ...oj dawno schode na zła droge wiem crying ale obiecuje ze sie poprawie biggrin *spojrzała na nią* hmmm... *wyjmuje z kieszeni butelke i podaje* masz blaugh robi sie mały młyn biggrin z kim ja wkoncu chleje ? a zreszta biggrin *bierzy duzy łyk smirnoffa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:22 pm
Ozzwald Eredin YumiTao *wyjmuje za pazuchy wódeczke* lepiej z gwinta ciagnac xd taaa Yumi jak ty sie przyssiesz to kikt cie od tego nie odklei razz xp a gdzie popita ?:> *wyjmuje dwa debowe mocne i mu podaje przepitym glosem mowi* walimy pod browara *bierze jedna butelke i wypija spory lyk* Beeeeeek ! sorki razz od razu lepiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Irinn no i jak zwykle nikt mnie nie widzi *bierze butelke i pije* *pattrzy sie w jej kierunku... przeciera oczy.....* eeee... ja widze... jednak ktos mnie widzi blaugh hura blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak ojojo heart cos sie zaczelo dziac :] moze pani tez sie napije ? *podpieprza Ozziemu debowe* prosze biggrin moze byc kradzione ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Gosiak ojojo heart cos sie zaczelo dziac :] moze pani tez sie napije ? *podpieprza Ozziemu debowe* prosze biggrin moze byc kradzione ? mowia ze nie tuczy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Irinn YumiTao Irinn *rozwala sie znowu na poduszce* moze jednak sie ktos przyłaczy?? xd ja bardzo chetnie napije sie smirnoffa xd dawno tego nie piłam ...oj dawno schode na zła droge wiem crying ale obiecuje ze sie poprawie biggrin *spojrzała na nią* hmmm... *wyjmuje z kieszeni butelke i podaje* masz blaugh robi sie mały młyn biggrin z kim ja wkoncu chleje ? a zreszta biggrin *bierzy duzy łyk smirnoffa* Yumi ze wszystkimi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Gosiak ojojo heart cos sie zaczelo dziac :] moze pani tez sie napije ? *podpieprza Ozziemu debowe* prosze biggrin moze byc kradzione ? nie dziekuje niepije ostatnio :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:24 pm
Eredin Ozzwald Eredin YumiTao *wyjmuje za pazuchy wódeczke* lepiej z gwinta ciagnac xd taaa Yumi jak ty sie przyssiesz to kikt cie od tego nie odklei razz xp a gdzie popita ?:> *wyjmuje dwa debowe mocne i mu podaje przepitym glosem mowi* walimy pod browara *bierze jedna butelke i wypija spory lyk* Beeeeeek ! sorki razz od razu lepiej xd *bsss*...ops...tak mi sie pusciło tylko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|