|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:11 pm
opcy witam....... to znowu ja? byly jakies dymy pod moja nieobecnosc? a no ludzie nie chca dac sie sprowokowac i dymow nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:12 pm
*rozwala sie znowu na poduszce* moze jednak sie ktos przyłaczy?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:13 pm
YumiTao Eredin Co wy tu za picie planujecie bezemnie ? xp nieladnie to tak nie w stylu polakow razz Yumi pamietaj - wtorek ninja ostatnio cie omija najlepsza zabawa smile kujonq blaugh a co do wtorq razz to mam pytanie idziemy do babci po towara ? czy moze ze słoiczka ? pojdziemy do babci ;] sloiczek zostawimy na czarna godzine xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:14 pm
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao niach niach xd Ozzy przyłaczysz sie do nas ? voodeczki moge sie napic... biggrin ta vódeczka ma byc płonąca czy czysta ? xd ja proponuje podpalaną na eksa xd tym razem zostane przy swoich preferecjach i poprosze czysta... w kieliszku pojemnosci 75... blaugh *wyjmuje za pazuchy wódeczke* lepiej z gwinta ciagnac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:14 pm
Eredin YumiTao Ozzwald YumiTao niach niach xd Ozzy przyłaczysz sie do nas ? voodeczki moge sie napic... biggrin ta vódeczka ma byc płonąca czy czysta ? xd ja proponuje podpalaną na eksa xd TYLKO TEGO NIE PODPALAJ !! slusznie prawisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:15 pm
no i jak zwykle nikt mnie nie widzi *bierze butelke i pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao *wyjmuje za pazuchy wódeczke* lepiej z gwinta ciagnac xd taaa Yumi jak ty sie przyssiesz to kikt cie od tego nie odklei razz xp a gdzie popita ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao niach niach xd Ozzy przyłaczysz sie do nas ? voodeczki moge sie napic... biggrin ta vódeczka ma byc płonąca czy czysta ? xd ja proponuje podpalaną na eksa xd tym razem zostane przy swoich preferecjach i poprosze czysta... w kieliszku pojemnosci 75... blaugh *wyjmuje za pazuchy wódeczke* lepiej z gwinta ciagnac xd haha picie z gwinta to moj ulubiony sport... szczegulnie jak w szkole trzeba sie szybko voodki pozyc.... *bierze butelke do reki przykalda do ust i pociaga 4 glebokie lyki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:16 pm
Irinn *rozwala sie znowu na poduszce* moze jednak sie ktos przyłaczy?? xd ja bardzo chetnie napije sie smirnoffa xd dawno tego nie piłam ...oj dawno schode na zła droge wiem crying ale obiecuje ze sie poprawie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:17 pm
Irinn no i jak zwykle nikt mnie nie widzi *bierze butelke i pije* *pattrzy sie w jej kierunku... przeciera oczy.....* eeee... ja widze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:18 pm
Eredin YumiTao *wyjmuje za pazuchy wódeczke* lepiej z gwinta ciagnac xd taaa Yumi jak ty sie przyssiesz to kikt cie od tego nie odklei razz xp a gdzie popita ?:> aa własnei popita ! czegos mi tu barkowało xd *przynosi sok 2litrowy pomaranczowy z lider szajsa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:18 pm
heart oj przysnelo mi sie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:19 pm
Irinn no i jak zwykle nikt mnie nie widzi *bierze butelke i pije* *siada obok z kielonkiem w rece* ZA LUDZI BEZ ZEBOW NA PRZEDZIE ! mad d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:19 pm
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao niach niach xd Ozzy przyłaczysz sie do nas ? voodeczki moge sie napic... biggrin ta vódeczka ma byc płonąca czy czysta ? xd ja proponuje podpalaną na eksa xd tym razem zostane przy swoich preferecjach i poprosze czysta... w kieliszku pojemnosci 75... blaugh *wyjmuje za pazuchy wódeczke* lepiej z gwinta ciagnac xd haha picie z gwinta to moj ulubiony sport... szczegulnie jak w szkole trzeba sie szybko voodki pozyc.... *bierze butelke do reki przykalda do ust i pociaga 4 glebokie lyki* ejj chamuj sie ! ja tez chce troche xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|