|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:17 pm
juliangel racqel juliangel Racquelku a ja je potrzebuje do swoich 3-ech questow... znaczy co? mam ci je oddac??? czy mam je nosic : ) No wiesz ja cie nie namawiam... ale moglbys zasponsorować... choc sam slicznie w nich wygladasz redface heh. dzieki... redface niestety uszow sie nie moge pozbyc, bo przyrosly, i tylko raz w roku daja sie oderwac, to bylo wczoraj. nie zauwazylem jak podczas snu mi sie odkleily ale sa juz spowrotem na swoim miejscu i wszystko gra, wiec niestety, ale moze jakas kasiora z niepotrzebnych ubran ci skapnie zaraz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ozzwald Geralt AAA Julka zrobila ze mnie mumie..... w...w... bokserkach crying uaaaa przynajmniej bokserki ci zostawila... To dobrze czy źle ? xd dla nas dobrze... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No wiecie i tak bedzie musial je oddac...
[moje bokserki !!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:18 pm
PointZer0 Ozzwald Geralt AAA Julka zrobila ze mnie mumie..... w...w... bokserkach crying uaaaa przynajmniej bokserki ci zostawila... To dobrze czy źle ? xd Chyba dobrze redface chociaz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:18 pm
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya Witam whee obejrzałam właśnie 2 ostatnie OAV'y TT xd crying crying crying czesc... biggrin xd xd xd xd i znowu sie cieszysz xd xd a ty znasz TT (Tenjo Tenge) xd lubie takiego typu anime ninja nie nie znam... ja sie bardzo czesto ciesze... zycie jest zbyt krutkie by sie ciagle czyms zamartwiac... wole sie usmiechac i zarazac tym innych.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:19 pm
Gosiak siema misie kolorowe heart witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald... you are crazy, like me biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Gosiak siema misie kolorowe heart Witam tęczową małpke ninja wymieklam ^^ co mi powiecie kapsztonce dzisiaj uda mi sie dolaczyc do rozmowy czy nie? *lezie ciagnac swoj malpiaty ogon do kuchni po kremowki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:20 pm
Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya Witam whee obejrzałam właśnie 2 ostatnie OAV'y TT xd crying crying crying czesc... biggrin xd xd xd xd i znowu sie cieszysz xd xd a ty znasz TT (Tenjo Tenge) xd lubie takiego typu anime ninja nie nie znam... ja sie bardzo czesto ciesze... zycie jest zbyt krutkie by sie ciagle czyms zamartwiac... wole sie usmiechac i zarazac tym innych.... biggrin xd ok... chyba pozwolisz się przyłączyć do tego projektu ? ninja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:22 pm
juliangel Ozzwald... you are crazy, like me biggrin to dopiero poczatek.. biggrin takich jak ja jest malo... xp Aya jak masz chcec to sie przylacz... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:22 pm
Gosiak Ntsumi_Aya Gosiak siema misie kolorowe heart Witam tęczową małpke ninja wymieklam ^^ co mi powiecie kapsztonce dzisiaj uda mi sie dolaczyc do rozmowy czy nie? *lezie ciagnac swoj malpiaty ogon do kuchni po kremowki* ninja niewiem.... to już od Ciebie zależy blaugh jak chcesz to znam jeszcze trochę innych przezwisk xd dziecie Indii dziecie Rosji dziecko z Brzezinki.... itd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:23 pm
*przekręca sie na brzuszek* to jest to co lubie... lezec i nie wstawac blaugh *w łapce pojawia jej sie kolejny drink* mrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:24 pm
Ozzwald juliangel Ozzwald... you are crazy, like me biggrin to dopiero poczatek.. biggrin takich jak ja jest malo... xp Aya jak masz chcec to sie przylacz... biggrin xd xd xd biggrin whee alefajniealefajniealefajnie.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|