|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:09 pm
Irinn PointZer0 Irinn *rozwala sie spowrotem na poduszce kt�ra wczesniej rzuciła na podłoge* jakiesh to zycie jest... pieknie niesprawiedliwe xd Czemuż to ? bo... a jakos tak xd wiele czynnik�w sie na to składa... miedzy innymi to ze do mojego kumpla nie moze dojsc mail aktywacyjny z gai xd Wiesh , ja bym tam polemizował czy to niesprawiedliwość xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:09 pm
Witam whee obejrzałam właśnie 2 ostatnie OAV'y TT xd crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:11 pm
PointZer0 Wiesh , ja bym tam polemizował czy to niesprawiedliwość xd ja własciwie tesh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:11 pm
juliangel Racquelku a ja je potrzebuje do swoich 3-ech questow... znaczy co? mam ci je oddac??? czy mam je nosic : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:12 pm
Lethiel Geralt Lethiel Geralt Witaj smile (glaszcze kotka Lethiel) O.o .. jestes slodki 4laugh whee xd *glaszcze geralta pod wlos* xd milo cie poznać blaugh whee Mi ciebie tez 3nodding jak nazywa sie twoj kotek? O.o ... *podnosi kotka na wysokosc oczu* uh... nio... nie wiem ?? xd ładne ciuszki wink whee Dziekuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:13 pm
Ntsumi_Aya Witam whee obejrza?am w?a?nie 2 ostatnie OAV'y TT xd crying crying crying TT ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:13 pm
racqel juliangel Racquelku a ja je potrzebuje do swoich 3-ech questow... znaczy co? mam ci je oddac??? czy mam je nosic : ) No wiesz ja cie nie namawiam... ale moglbys zasponsorować... choc sam slicznie w nich wygladasz redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:14 pm
AAA Julka zrobila ze mnie mumie..... w...w... bokserkach crying uaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam whee obejrzałam właśnie 2 ostatnie OAV'y TT xd crying crying crying czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ntsumi_Aya Witam whee obejrza?am w?a?nie 2 ostatnie OAV'y TT xd crying crying crying TT ?? Tenjo Tenge heart za 6 min będę je miała na swoim dysku !! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:15 pm
Geralt AAA Julka zrobila ze mnie mumie..... w...w... bokserkach crying uaaaa przynajmniej bokserki ci zostawila...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:16 pm
siema misie kolorowe heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ntsumi_Aya Witam whee obejrzałam właśnie 2 ostatnie OAV'y TT xd crying crying crying czesc... biggrin xd xd xd xd i znowu sie cieszysz xd xd a ty znasz TT (Tenjo Tenge) xd lubie takiego typu anime ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Geralt AAA Julka zrobila ze mnie mumie..... w...w... bokserkach crying uaaaa przynajmniej bokserki ci zostawila... To dobrze czy źle ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|