|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:36 am
Ozzwald Lethiel witajcie.. wroocilam ninja Jakie reformy ma przeprowadzic Polska zeby EURO wprowadzić ??!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk a skad ja mam wiedziec... ja tam czekam na koniec swiata... blaugh hm.. a czy ten koniec swiata mooglby nastopić jutro ?? .. najlepiej w godziniach 8-10 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:37 am
Lethiel hm.. ciekawe ciekawe... xd witaj Bee 4laugh *przytuuuuuuuuul* caly dzień sie z tym męcze xp .. grrrr... goopie Euro gonk goopie to sa surykatki poludniowo meksytkanskie. Euro jest wporzo... ale my nie... a ja bym chciał zostac Dyktatorem w polsce bym mowił Rydzyk jesteś $#%#$% utnij sobie jaj i zjec kupe psa ... a jak nie to ci dwaj panowie o czarnej skurze z przemychaczka do kibli sie toba zajma ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zieeeeeeew , witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Lethiel witajcie.. wroocilam ninja Jakie reformy ma przeprowadzic Polska zeby EURO wprowadzić ??!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk zamordowac kogos?? xd najlepiej ta gloopia babe u ktoorej mam jutro odpowiadac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Zieeeeeeew , witam wszystkich xd Czesc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:38 am
Lethiel Ozzwald Lethiel witajcie.. wroocilam ninja Jakie reformy ma przeprowadzic Polska zeby EURO wprowadzić ??!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk a skad ja mam wiedziec... ja tam czekam na koniec swiata... blaugh hm.. a czy ten koniec swiata mooglby nastopić jutro ?? .. najlepiej w godziniach 8-10 xd ja tam wole koniec swiata miedzy 7-9 w dniu jutrzejszym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:38 am
Lethiel Irinn Lethiel witajcie.. wroocilam ninja Jakie reformy ma przeprowadzic Polska zeby EURO wprowadzić ??!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk zamordowac kogos?? xd najlepiej ta gloopia babe u ktoorej mam jutro odpowiadac xp to nie idz jutro do szkoly.... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:39 am
PointZer0 Zieeeeeeew , witam wszystkich xd 4laugh *skok na Zeroosia* witaj whee *przypiera do sciany* gadaj jakie reformy ma polska wprowadzic zeby do strefy euro wleźć scream gonk crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:39 am
Irinn Lethiel Ozzwald Lethiel witajcie.. wroocilam ninja Jakie reformy ma przeprowadzic Polska zeby EURO wprowadzić ??!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk a skad ja mam wiedziec... ja tam czekam na koniec swiata... blaugh hm.. a czy ten koniec swiata mooglby nastopić jutro ?? .. najlepiej w godziniach 8-10 xd ja tam wole koniec swiata miedzy 7-9 w dniu jutrzejszym xd a ja nie bardzo... bo w tych godzinach nie bede mogl odbyc ostatnie blizszego kontaku z kobieta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:41 am
Ozzwald Irinn Lethiel Ozzwald Lethiel witajcie.. wroocilam ninja Jakie reformy ma przeprowadzic Polska zeby EURO wprowadzić ??!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk a skad ja mam wiedziec... ja tam czekam na koniec swiata... blaugh hm.. a czy ten koniec swiata mooglby nastopić jutro ?? .. najlepiej w godziniach 8-10 xd ja tam wole koniec swiata miedzy 7-9 w dniu jutrzejszym xd a ja nie bardzo... bo w tych godzinach nie bede mogl odbyc ostatnie blizszego kontaku z kobieta... no to naprawde masz dobry powod hehehehe xd to jak? skomentujecie mi fotke? xd (ale ja dzisiaj jestem meczaca)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Zieeeeeeew , witam wszystkich xd 4laugh *skok na Zeroosia* witaj whee *przypiera do sciany* gadaj jakie reformy ma polska wprowadzic zeby do strefy euro wleźć scream gonk crying xd xd xd hmm.... http://prace.sciaga.pl/8693.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lethiel Irinn Lethiel witajcie.. wroocilam ninja Jakie reformy ma przeprowadzic Polska zeby EURO wprowadzić ??!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk zamordowac kogos?? xd najlepiej ta gloopia babe u ktoorej mam jutro odpowiadac xp to nie idz jutro do szkoly.... razz nie moge gonk bo bede miala na swiadectwie matooralnym nie zaliczony przedmiot sad przenioslam sie w 2 klasie do innej szkoly.. nie mialam realizowanej przedsiembiorczości.. i teraz sobie o mnie przypomnieli crying 2 dni przed zakończeniem roku gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:42 am
Ozzwald Irinn Lethiel Ozzwald Lethiel witajcie.. wroocilam ninja Jakie reformy ma przeprowadzic Polska zeby EURO wprowadzić ??!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk a skad ja mam wiedziec... ja tam czekam na koniec swiata... blaugh hm.. a czy ten koniec swiata mooglby nastopić jutro ?? .. najlepiej w godziniach 8-10 xd ja tam wole koniec swiata miedzy 7-9 w dniu jutrzejszym xd a ja nie bardzo... bo w tych godzinach nie bede mogl odbyc ostatnie blizszego kontaku z kobieta... czy ty zawsze myslisz tylko o jednym?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|