|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:00 am
BeeWolf_san Ozzwald przez ta czupryne chyba ciezko bedzie sie przebic... ... Myślałem nad nowa, ale nie wiem jaka sobie zrobic a ta jest orginalna ... nie wiem moze wroc do swoich warkoczykow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:01 am
Baliaur Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat nie smootaj... pięknie wyglądasz biggrin whee 3nodding jejku, Krzysiu... szlicznie wyglądasz *cmok w policzek* whee 4laugh Dzieki ty tesh.. tylko ci Krzyniu trochu booty nie pasuja blaugh eeee tam To mej ninjasowe bootki co masz do nich???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:02 am
Christoff_Gangrell eeee tam To mej ninjasowe bootki co masz do nich??? ze sa brzydkie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:02 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald przez ta czupryne chyba ciezko bedzie sie przebic... ... Myślałem nad nowa, ale nie wiem jaka sobie zrobic a ta jest orginalna ... nie wiem moze wroc do swoich warkoczykow... ...Tak zrobie ale najpierw musze nazbierac 11 tys na koszule w prarzki biggrin będe jak lowca z afryki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:05 am
stleniam sie
papa
3maita sie
*znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:05 am
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald przez ta czupryne chyba ciezko bedzie sie przebic... ... Myślałem nad nowa, ale nie wiem jaka sobie zrobic a ta jest orginalna ... nie wiem moze wroc do swoich warkoczykow... ...Tak zrobie ale najpierw musze nazbierac 11 tys na koszule w prarzki biggrin będe jak lowca z afryki... ile ci brakuje... moze twoj brat burzuj ci cos podrzuci..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja ide z tad .. Gaia dzis cos Szaleje ... ciagle mnie wyrzuca ... stare
Narka All...
...:Ide Na rower ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:08 am
Ozzwald ile ci brakuje... moze twoj brat burzuj ci cos podrzuci.. ... jak sprzedam co mi nie potrzebne pewnie 8 tys ... i po co kupowalem gildie za 20 tys biggrin [fajna gildia .... biggrin heart ] a potem wywalilem kolejne 30 tys w coś biggrin nawet na koszule nie mam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:08 am
BeeWolf_san madchild A kogo Ty chcesz urodzić, bo Zeus chyba urodził wtedy Atenę eek ... Tylko bez nazwisk Nie wiem co kolwiek. Aale nie martw sie wychowamy jak swoje ja bede mama a ty tata chcesz ?? ... *Wali sie siekiera po glowie* NIe, dzięki mamusiu whee niepotrzebna nam chyba jakaś przemądrzała baba na forum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:11 am
madchild NIe, dzięki mamusiu whee niepotrzebna nam chyba jakaś przemądrzała baba na forum ... eek chcesz Karinie podrzucic dziecko ?? Genialne czemu ja na to nie wpadlem ... *no niech ja cie usiciskam za dobre pomysly*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:11 am
gdy browar z cysterny moj pecherz wypelni wtedy do kibla swoj kieruje krok wolno sie zblirzam rozporek rozpinam malego wyjmuje oddaje mocz leje leje i glosno sie smieje spiewam sobie spiewam ze wszystko olewam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|