|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:34 am
YumiTao BeeWolf_san ... O kusza ale mi łep pęka NAPOMOC scream ... * Wali głowa o sciane, wyrywa sobie włosy ... gonk * ... Za co ja tak cierpie przecież bylem grzeczny ... * Wyciaga siekiere * ... Giń siło nieczysta, zalatwie cie jak w Mitach ... *podaje aspirinke i wyryw siekierke* hmm..czyzbys wczoraj balował xd ... Nie scream ... ... Głowa zaczeła mnie boleć jak jedzac obiad zobaczyłem w TV mojego profesora od prawa Rzymskiego, a nastepnie zaczołem sie uczyc ikoniec łep mi odpada... ...Ozzy ty chcesz sie mnie pozbyć ?? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn witam wszystkich po raz... eee.... dzwarty dzisiaj?? xd Hej!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mi tez sie czas konczy spadam (zamienia sie w nietoperza i odlatuje w strone zachodzacego slonca)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:37 am
Geralt Mi tez sie czas konczy spadam (zamienia sie w nietoperza i odlatuje w strone zachodzacego slonca) Bywaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:37 am
Kotek!!! *tuli* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:38 am
Geralt Mi tez sie czas konczy spadam (zamienia sie w nietoperza i odlatuje w strone zachodzacego slonca) a buuu crying crying crying wiesniaki jedne ida sobie... z kim teraz bede zwale robic??? crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:38 am
BeeWolf_san YumiTao BeeWolf_san ... O kusza ale mi łep pęka NAPOMOC scream ... * Wali głowa o sciane, wyrywa sobie włosy ... gonk * ... Za co ja tak cierpie przecież bylem grzeczny ... * Wyciaga siekiere * ... Giń siło nieczysta, zalatwie cie jak w Mitach ... *podaje aspirinke i wyryw siekierke* hmm..czyzbys wczoraj balował xd ... Nie scream ... ... Głowa zaczeła mnie boleć jak jedzac obiad zobaczyłem w TV mojego profesora od prawa Rzymskiego, a nastepnie zaczołem sie uczyc ikoniec łep mi odpada... ...Ozzy ty chcesz sie mnie pozbyć ?? ... dzisiaj chyba taki dzien...mnie tez boli stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:39 am
Irinn witam wszystkich po raz... eee.... dzwarty dzisiaj?? xd wiataj słonce *przytul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:40 am
Witaj *cmok w policzek* whee 4laugh ... jak ty prześlicznie wyglądasz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao dzisiaj chyba taki dzien...mnie tez boli stare ... stare No chyba tak ... * podaje siekiere * stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ...Ozzy ty chcesz sie mnie pozbyć ?? ... no ba... chce zagarnac twoj komputer... a moze dla odmiany wyslac ci Mayhema?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Witaj *cmok w policzek* whee 4laugh ... jak ty prześlicznie wyglądasz whee Dzięki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|