|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:26 am
Akiko Tamashii La Li Ho :] ale nie wiem jak dlugo tu bede ^^' Witaj Akiko Tamashii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:27 am
Baliaur Geralt juliangel Gerald kopa chcesz ? zobaczysz zjem kawalek twojej pizzy za to razz [podchodzi do Qatryka i wyciaga rekawiczki] Przyznac sie kto ma reszte ?? Mojej pizzy? To nie bedzie moja bo niej bede placil smile geralt??? yo beczka xd ave szmatan domokun domokun domokun to ostatnio pisnelam schować się za plecami własnego cienia uciec pod ramiona księżycowego nieba utop mnie w Twej własnej złotej krwi zabij mnie na oczach wielu niech zobaczą niech oczy zaleje koszmar śłonecznego dnia podaruję Ci ostatni błysk sliczne heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:27 am
Geralt AVE SZMATAN niezle niezle pisz dalej i to wydaj zniszcz ludzka psychike xd TOOL RULEZ biggrin "he has needs like i do and we both want to rape u" domokun domokun ostatnio z nudow (bo to cos JUlkos nie przylazilo) prawie cala opiate przetlumaczylam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:28 am
... O kusza ale mi łep pęka NAPOMOC scream ... * Wali głowa o sciane, wyrywa sobie włosy ... gonk * ... Za co ja tak cierpie przecież bylem grzeczny ... * Wyciaga siekiere * ... Giń siło nieczysta, zalatwie cie jak w Mitach ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu W imie lucybelfra- belfrebuba ODDAJCIE MI SWOJE KANAPKI!! Hmm... *szuka po kieszeniach* Nic nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii La Li Ho :] ale nie wiem jak dlugo tu bede ^^' heyka 3nodding thx Yumi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:29 am
Baliaur Geralt AVE SZMATAN niezle niezle pisz dalej i to wydaj zniszcz ludzka psychike xd TOOL RULEZ biggrin "he has needs like i do and we both want to rape u" domokun domokun ostatnio z nudow (bo to cos JUlkos nie przylazilo) prawie cala opiate przetlumaczylam xd A widzialas moje tlumaczenie The Patience?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:30 am
Ozzwald kiedy wielokrotnie powtarzamy to samo doświadczenie... Thx ... smile . ja to jestem głupia, ani la poesie, ani la mathematiques.. xd Jakoś nie czuję tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:31 am
ale wałek koniec czasu mam
[zamienia sie w energie i ucieka do nieba]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt Baliaur Geralt AVE SZMATAN niezle niezle pisz dalej i to wydaj zniszcz ludzka psychike xd TOOL RULEZ biggrin "he has needs like i do and we both want to rape u" domokun domokun ostatnio z nudow (bo to cos JUlkos nie przylazilo) prawie cala opiate przetlumaczylam xd A widzialas moje tlumaczenie The Patience? nie kcialo mi sie czytac xd xd xd ale dzisiaj przeczytam looobiecuje na moja... butelke Sofi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich po raz... eee.... dzwarty dzisiaj?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ... O kusza ale mi łep pęka NAPOMOC scream ... * Wali głowa o sciane, wyrywa sobie włosy ... gonk * ... Za co ja tak cierpie przecież bylem grzeczny ... * Wyciaga siekiere * ... Giń siło nieczysta, zalatwie cie jak w Mitach ... zapuść sobie "Eternal Winter" Absurdu to ci przejdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:32 am
BeeWolf_san ... O kusza ale mi łep pęka NAPOMOC scream ... * Wali głowa o sciane, wyrywa sobie włosy ... gonk * ... Za co ja tak cierpie przecież bylem grzeczny ... * Wyciaga siekiere * ... Giń siło nieczysta, zalatwie cie jak w Mitach ... *podaje aspirinke i wyryw siekierke* hmm..czyzbys wczoraj balował xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:32 am
juliangel ale wałek koniec czasu mam [zamienia sie w energie i ucieka do nieba] Bywaj Juliangel. Witaj Irinn.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:33 am
Baliaur Geralt Baliaur Geralt AVE SZMATAN niezle niezle pisz dalej i to wydaj zniszcz ludzka psychike xd TOOL RULEZ biggrin "he has needs like i do and we both want to rape u" domokun domokun ostatnio z nudow (bo to cos JUlkos nie przylazilo) prawie cala opiate przetlumaczylam xd A widzialas moje tlumaczenie The Patience? nie kcialo mi sie czytac xd xd xd ale dzisiaj przeczytam looobiecuje na moja... butelke Sofi xd To ty masz jeszcze sophiee ?!?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|