|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:15 am
Ozzwald YumiTao ten to ma dobrze...przynajmiej masz koniec szkoły w piatek a ja musze tyrac jeszcze jakies 3 miechy no dobra 2 razz w czerwcu sa juz luzy xd a potem kolejnych pare lat.. biggrin dzieki za pocieszajace słowa otuchy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:16 am
juliangel Wodzu Ej, jak tak chodzisz, to czuje sie jak fetysz.. biggrin [rzut na szyje i buziaki] [patrzy na jego brzuszek] cos za duzo browcow pijesz kochanie MOze.. biggrin :hep:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:17 am
juliangel Gerald kopa chcesz ? zobaczysz zjem kawalek twojej pizzy za to razz [podchodzi do Qatryka i wyciaga rekawiczki] Przyznac sie kto ma reszte ?? ... *przez pewien czas przygląda się wszystkim* Ktoś mnie wrabia... exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:17 am
Wodzu juliangel "Oni" lezy sama dookola trawa smierci smak checi brak jego kochala zostala sama teraz umiera milosc zabiera chcialby biec zatrzymac smierc sumienie dreczy dusza sie meczy budzi sie zal w piekle bal duszyczka niewinna tu byc nie powinna nadzieja spłonela ona zginela milosc ozyje tesknota dobije czyny zranily slowa dobily koniec milosci poczatek wolnosci [bez polskich fontow, nie chcialo mi sie ich pisac...] Fajny jest, i moim zdaniem ma sens, tylko tzra sie wczytac Ona poszła do tego piekła czy nie..? redface Nie Rozumiem sad Aczkolwiek na pewno ma to sens 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:18 am
juliangel Gerald kopa chcesz ? zobaczysz zjem kawalek twojej pizzy za to razz [podchodzi do Qatryka i wyciaga rekawiczki] Przyznac sie kto ma reszte ?? Mojej pizzy? To nie bedzie moja bo niej bede placil smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:21 am
Ozzwald madchild Ozzwald, tak z ciekawości - z czego maturke zdajesz? 3nodding niedopieszczony przez nauczycieli biggrin ]Polski pisemny i ustny na poziomie podstawowym Angielski pisemny i ustny na poziomie rozszerzonym Matematyke na poziomie rozszerzonym... Wytłumacz mi skąd wiemy ze w zadaniu trzeba zastosować schemat Bernoulliego sweatdrop . Ja zamiast matematyki biologia, chemia, fizyka... rozszerzony O___O *dies*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt juliangel Gerald kopa chcesz ? zobaczysz zjem kawalek twojej pizzy za to razz [podchodzi do Qatryka i wyciaga rekawiczki] Przyznac sie kto ma reszte ?? Mojej pizzy? To nie bedzie moja bo niej bede placil smile chciale powiedziec ze to nie ja bede placil (spoglada na "Caritas Julkas")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:22 am
Geralt juliangel Gerald kopa chcesz ? zobaczysz zjem kawalek twojej pizzy za to razz [podchodzi do Qatryka i wyciaga rekawiczki] Przyznac sie kto ma reszte ?? Mojej pizzy? To nie bedzie moja bo niej bede placil smile Pizza, Pizza!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:23 am
Geralt juliangel Gerald kopa chcesz ? zobaczysz zjem kawalek twojej pizzy za to razz [podchodzi do Qatryka i wyciaga rekawiczki] Przyznac sie kto ma reszte ?? Mojej pizzy? To nie bedzie moja bo niej bede placil smile geralt??? yo beczka xd ave szmatan domokun domokun domokun to ostatnio pisnelam schować się za plecami własnego cienia uciec pod ramiona księżycowego nieba utop mnie w Twej własnej złotej krwi zabij mnie na oczach wielu niech zobaczą niech oczy zaleje koszmar śłonecznego dnia podaruję Ci ostatni błysk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:24 am
madchild Ozzwald madchild Ozzwald, tak z ciekawości - z czego maturke zdajesz? 3nodding niedopieszczony przez nauczycieli biggrin ]Polski pisemny i ustny na poziomie podstawowym Angielski pisemny i ustny na poziomie rozszerzonym Matematyke na poziomie rozszerzonym... Wytłumacz mi skąd wiemy ze w zadaniu trzeba zastosować schemat Bernoulliego sweatdrop . Ja zamiast matematyki biologia, chemia, fizyka... rozszerzony O___O *dies* kiedy wielokrotnie powtarzamy to samo doświadczenie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:25 am
La Li Ho :] ale nie wiem jak dlugo tu bede ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:25 am
Baliaur Geralt juliangel Gerald kopa chcesz ? zobaczysz zjem kawalek twojej pizzy za to razz [podchodzi do Qatryka i wyciaga rekawiczki] Przyznac sie kto ma reszte ?? Mojej pizzy? To nie bedzie moja bo niej bede placil smile geralt??? yo beczka xd ave szmatan domokun domokun domokun to ostatnio pisnelam schować się za plecami własnego cienia uciec pod ramiona księżycowego nieba utop mnie w Twej własnej złotej krwi zabij mnie na oczach wielu niech zobaczą niech oczy zaleje koszmar śłonecznego dnia podaruję Ci ostatni błysk Witaj Baliaur.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:26 am
Baliaur Geralt juliangel Gerald kopa chcesz ? zobaczysz zjem kawalek twojej pizzy za to razz [podchodzi do Qatryka i wyciaga rekawiczki] Przyznac sie kto ma reszte ?? Mojej pizzy? To nie bedzie moja bo niej bede placil smile geralt??? yo beczka xd ave szmatan domokun domokun domokun to ostatnio pisnelam schować się za plecami własnego cienia uciec pod ramiona księżycowego nieba utop mnie w Twej własnej złotej krwi zabij mnie na oczach wielu niech zobaczą niech oczy zaleje koszmar śłonecznego dnia podaruję Ci ostatni błysk W imie lucybelfra- belfrebuba ODDAJCIE MI SWOJE KANAPKI!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:26 am
Baliaur Geralt juliangel Gerald kopa chcesz ? zobaczysz zjem kawalek twojej pizzy za to razz [podchodzi do Qatryka i wyciaga rekawiczki] Przyznac sie kto ma reszte ?? Mojej pizzy? To nie bedzie moja bo niej bede placil smile geralt??? yo beczka xd ave szmatan domokun domokun domokun to ostatnio pisnelam schować się za plecami własnego cienia uciec pod ramiona księżycowego nieba utop mnie w Twej własnej złotej krwi zabij mnie na oczach wielu niech zobaczą niech oczy zaleje koszmar śłonecznego dnia podaruję Ci ostatni błysk AVE SZMATAN niezle niezle pisz dalej i to wydaj zniszcz ludzka psychike xd TOOL RULEZ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|