|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:23 am
Falcone ah............... milosc podobno piekne uczucie podobno..dla jednych piekne, dla drógich najgorsza rzecz co istnieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:23 am
Mam do Wasogromną prosbę... Czy ktoś mógłby wejść na http://histeria.pl/sf/galeria.phtml i powiedziec, czy galeria Hybrid Girl się otwiera? Bo mi sie cały czas pojawia bład....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:24 am
Hybrid_girl Lethiel lol.... jakoś tu cicho...... Lethiel to krzyczymy!!!! wink *wrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaask* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:24 am
Labudziak Falcone ah............... milosc podobno piekne uczucie podobno..dla jednych piekne, dla drógich najgorsza rzecz co istnieje Szczęśliwa jest piękna, nieodwzajemnionej nie życze nawet najgorszemu wrogowi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:26 am
Kukus Ozzwald Labudziak ...trzeba zacząć jakiś konkretny temat, bo tu tylko albo kogoś witamy, albo żegnamy ehh możemy porozmawiać właśnie o tym zjawisku nom... dziwne zjawisko... po prostu się wychodzi i trzaska drzwiami, żeby panna wiedziała, że ma je zamknąć umyj cycki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:26 am
Lethiel Hybrid_girl Lethiel lol.... jakoś tu cicho...... Lethiel to krzyczymy!!!! wink *wrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaask* wink hehe, na "trzy, cztery..." *aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:27 am
Labudziak Falcone ah............... milosc podobno piekne uczucie podobno..dla jednych piekne, dla drógich najgorsza rzecz co istnieje nie wiem..... nie znam tego uczucia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:28 am
.. Kukus ... tzw Pimpiie .... Wiesz co .. Zapuść brode !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Labudziak Falcone ah............... milosc podobno piekne uczucie podobno..dla jednych piekne, dla drógich najgorsza rzecz co istnieje nie wiem..... nie znam tego uczucia xd nawet nie wiesz..jak masz fajnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Ozzwald Labudziak ...trzeba zacząć jakiś konkretny temat, bo tu tylko albo kogoś witamy, albo żegnamy ehh możemy porozmawiać właśnie o tym zjawisku nom... dziwne zjawisko... po prostu się wychodzi i trzaska drzwiami, żeby panna wiedziała, że ma je zamknąć umyj cycki jesteś wulgarny... dawaj do meliny to ci cisnę kilka miłych słoow, cwaniaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:29 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Labudziak ...trzeba zacząć jakiś konkretny temat, bo tu tylko albo kogoś witamy, albo żegnamy ehh możemy porozmawiać właśnie o tym zjawisku nom... dziwne zjawisko... po prostu się wychodzi i trzaska drzwiami, żeby panna wiedziała, że ma je zamknąć umyj cycki jesteś wulgarny... dawaj do meliny to ci cisnę kilka miłych słoow, cwaniaku już lece
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:29 am
BeeWolf .. Kukus ... tzw Pimpiie .... Wiesz co .. Zapuść brode ! nie ma mowy... Icek mnie może napastować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:31 am
Kukus BeeWolf .. Kukus ... tzw Pimpiie .... Wiesz co .. Zapuść brode ! nie ma mowy... Icek mnie może napastować a czy tego nie pragniesz ?? *spoglada z usmiechem * uhhaha ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:32 am
Lethiel Labudziak Falcone ah............... milosc podobno piekne uczucie podobno..dla jednych piekne, dla drógich najgorsza rzecz co istnieje nie wiem..... nie znam tego uczucia xd ah.............. ja tez nic o tym nie wiem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:32 am
Kukus BeeWolf .. Kukus ... tzw Pimpiie .... Wiesz co .. Zapuść brode ! nie ma mowy... Icek mnie może napastować gorzej być nie może
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|