|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:52 am
Ozzwald YumiTao nie dzieki biggrin jutro i tak chyba nie pojde do szkoły xp tez bym nie poszedl... ale musze isc zeby oddac CV i list motywacyjny na przedsiebiorczosc... przesiedziec polski i fakultet z matmy a przyokazji troche sie zrelaksowac w milym towarzystwie... ja bym nie szła biggrin oddałabym wszystko we wtorek :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:55 am
"Oni"
lezy sama
dookola trawa
smierci smak
checi brak
jego kochala
zostala sama
teraz umiera
milosc zabiera
chcialby biec
zatrzymac smierc
sumienie dreczy
dusza sie meczy
budzi sie zal
w piekle bal
duszyczka niewinna
tu byc nie powinna
nadzieja spłonela
ona zginela
milosc ozyje
tesknota dobije
czyny zranily
slowa dobily
koniec milosci
poczatek wolnosci
[bez polskich fontow, nie chcialo mi sie ich pisac...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:00 am
YumiTao Ozzwald YumiTao nie dzieki biggrin jutro i tak chyba nie pojde do szkoły xp tez bym nie poszedl... ale musze isc zeby oddac CV i list motywacyjny na przedsiebiorczosc... przesiedziec polski i fakultet z matmy a przyokazji troche sie zrelaksowac w milym towarzystwie... ja bym nie szła biggrin oddałabym wszystko we wtorek :] jak bym tak zrobil to bym juz do matury sie nie szykowal... zostal bym olany przez nauczycieli i tym samym nie dopiszczony... a w srode rada a w piatek konec roku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:02 am
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ktos mi ukradl ubranie !!
[rozglada sie uwaznie po Gildii]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:03 am
juliangel Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Ktos mi ukradl ubranie !! [rozglada sie uwaznie po Gildii] To nie ja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:04 am
Geralt juliangel Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Ktos mi ukradl ubranie !! [rozglada sie uwaznie po Gildii] To nie ja sweatdrop ninja ja na pewno nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:05 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao nie dzieki biggrin jutro i tak chyba nie pojde do szkoły xp tez bym nie poszedl... ale musze isc zeby oddac CV i list motywacyjny na przedsiebiorczosc... przesiedziec polski i fakultet z matmy a przyokazji troche sie zrelaksowac w milym towarzystwie... ja bym nie szła biggrin oddałabym wszystko we wtorek :] jak bym tak zrobil to bym juz do matury sie nie szykowal... zostal bym olany przez nauczycieli i tym samym nie dopiszczony... a w srode rada a w piatek konec roku... ten to ma dobrze...przynajmiej masz koniec szkoły w piatek a ja musze tyrac jeszcze jakies 3 miechy no dobra 2 razz w czerwcu sa juz luzy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie podoba wam sie moj wiersz ??
[chlip...]
[dostrzega pod bluza chrissa kawalek swojej skarpetki]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:06 am
YumiTao ten to ma dobrze...przynajmiej masz koniec szkoły w piatek a ja musze tyrac jeszcze jakies 3 miechy no dobra 2 razz w czerwcu sa juz luzy xd a potem kolejnych pare lat.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|