|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:32 am
Christoff_Gangrell madchild Christoff_Gangrell madchild Christoff_Gangrell *pojawia sie znikad*Elo all Ja Ciebie wczoraj zastrzelałam redface żyjesz? biggrin Jakos... Nyaaa, brave man! *pokes* ^____^ No ba twardziel ze mnie.... blaugh Dobrze, czeba twardym być, nie miętkim cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:34 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Noba a co myślałas?? whee *całuje w czułko* mruuuuuu whee whee whee *przytul* *odkleja sie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:35 am
Co do projektów, to ja we wtorek przedstawiam mój zaległy od pół roku i w połowie tylko zrobiony projekt o kulturze niezależnej Torunia eek ;___; *boi się* *wchodzi pod kanapę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:38 am
YumiTao nie dzieki biggrin jutro i tak chyba nie pojde do szkoły xp tez bym nie poszedl... ale musze isc zeby oddac CV i list motywacyjny na przedsiebiorczosc... przesiedziec polski i fakultet z matmy a przyokazji troche sie zrelaksowac w milym towarzystwie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:41 am
[na niebie pojawia sie blysk, splywa do gildii i pojawia sie Juliangel]
Witajcie biggrin
[usmiech do Chrisa]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:41 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Noba a co myślałas?? whee *całuje w czułko* mruuuuuu whee whee whee *przytul* *odkleja sie* xd *buzi w czułko* to tak na zapas whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:42 am
juliangel [na niebie pojawia sie blysk, splywa do gildii i pojawia sie Juliangel] Witajcie biggrin [usmiech do Chrisa] Witaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:42 am
juliangel [na niebie pojawia sie blysk, splywa do gildii i pojawia sie Juliangel] Witajcie biggrin [usmiech do Chrisa] Hey....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:47 am
juliangel [na niebie pojawia sie blysk, splywa do gildii i pojawia sie Juliangel] Witajcie biggrin [usmiech do Chrisa] cześć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:48 am
Własnie skonczylam swoj wiersz, chcecie przeczytac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:50 am
Czesc Quatryk, siemka Ozz, Chris usmiechnij sie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:50 am
juliangel Własnie skonczylam swoj wiersz, chcecie przeczytac ? *głos spod kanapy* Jasne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|