|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:48 am
Qatryk Lethiel Qatryk *Wyciąga dwa AK-47* Więc w drogę! biggrin *targa po ziemi bazooke* uh.... sweatdrop cieshka sad nienadaje sie do szerzenia chaosu crying crying crying crying *płacze toolac bazooke* crying Oj, no już. Masz tu rewolwer *podaje jej broń* xp ojejq !! dziekooje !! 4laugh *przytuuuuuuuuul* *rewolwer wystrzela* O.o *spada zyrandol* ups... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:51 am
Lethiel Qatryk Lethiel Qatryk *Wyciąga dwa AK-47* Więc w drogę! biggrin *targa po ziemi bazooke* uh.... sweatdrop cieshka sad nienadaje sie do szerzenia chaosu crying crying crying crying *płacze toolac bazooke* crying Oj, no już. Masz tu rewolwer *podaje jej broń* xp ojejq !! dziekooje !! 4laugh *przytuuuuuuuuul* *rewolwer wystrzela* O.o *spada zyrandol* ups... redface Hmmm... *ogląda rozbity żyrandol* Nic się takiego nie stało... *bierze szczotke i chowa pod dywan żyrandol* Mam nadzieje, że nikt nie zauważy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:54 am
Qatryk Hmmm... *ogląda rozbity żyrandol* Nic się takiego nie stało... *bierze szczotke i chowa pod dywan żyrandol* Mam nadzieje, że nikt nie zauważy ... *przydeptooje goorke na dywanie* uh... *patrzy na dzioore w sooficie* *na tynk na podlodze* hm.. nikt sie nie zorientooje *wyszczerz* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:04 am
Hmmm... A może sprubuje czegoś innego * mruczy coś pod nosom, robi pare dziwnych gestów i nagle z jego rąk wystrzeliwuje biały promień, przez chwile nic nie widać, aż wkońcu wszystko wygląda tak jak wcześniej* wiedziałem , że magia mi kiedyś pomoże. *uśmiecha się tajemniczo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:05 am
*pojawia sie znikad*Elo all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:06 am
bede tu od czasu do czasu zagladac biggrin musze szukac informacji na temat Łotwy ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 9:06 am
Christoff_Gangrell *pojawia sie znikad*Elo all Witaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|