|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:36 am
Qatryk color=green] eek Ja też miałem podobne na teście na dyslekcje... bo my dyslektycy to tak naprawde pozbawione skroopooloow maszyny do zabijania !!! domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:37 am
Lethiel Qatryk color=green] eek Ja też miałem podobne na teście na dyslekcje... bo my dyslektycy to tak naprawde pozbawione skroopooloow maszyny do zabijania !!! domokun xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:39 am
Ozzwald oj byly tam pytania rozniace test na dyslekcjie a test sprawdzajacy psychike... No pamiętam, że jeszcze był test z odpowiedziami nie tylko "tak" i "nie". Pamiętam pytanie " Kto odkrył Ameryke?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:40 am
Qatryk Lethiel Qatryk color=green] eek Ja też miałem podobne na teście na dyslekcje... bo my dyslektycy to tak naprawde pozbawione skroopooloow maszyny do zabijania !!! domokun xd xd xp nio jush !! szybko !! evil ruszajmy szerzyć chaaaaaos i zamet xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:41 am
Qatryk Ozzwald oj byly tam pytania rozniace test na dyslekcjie a test sprawdzajacy psychike... No pamiętam, że jeszcze był test z odpowiedziami nie tylko "tak" i "nie". Pamiętam pytanie " Kto odkrył Ameryke?"to kolesiowi ktory byl przedemna na rozmowie u psychologa... (kolo przechodzi na zawodowego zołnierza) psycholog podczas rozmowy zadal mu pytanie "co to jest tampon?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:42 am
Qatryk Ozzwald oj byly tam pytania rozniace test na dyslekcjie a test sprawdzajacy psychike... No pamiętam, że jeszcze był test z odpowiedziami nie tylko "tak" i "nie". Pamiętam pytanie " Kto odkrył Ameryke?"pamiętam te gloopie testy na logike xd z rysoonkami 3nodding .. potem mi napisali w opini ze mam ponadprzecietną zdlonosc logiczną .. czy jakos tak sweatdrop ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:42 am
Lethiel Qatryk Lethiel Qatryk color=green] eek Ja też miałem podobne na teście na dyslekcje... bo my dyslektycy to tak naprawde pozbawione skroopooloow maszyny do zabijania !!! domokun xd xd xp nio jush !! szybko !! evil ruszajmy szerzyć chaaaaaos i zamet xp *Wyciąga dwa AK-47* Więc w drogę! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:44 am
Lethiel Qatryk Ozzwald oj byly tam pytania rozniace test na dyslekcjie a test sprawdzajacy psychike... No pamiętam, że jeszcze był test z odpowiedziami nie tylko "tak" i "nie". Pamiętam pytanie " Kto odkrył Ameryke?"pamiętam te gloopie testy na logike xd z rysoonkami 3nodding .. potem mi napisali w opini ze mam ponadprzecietną zdlonosc logiczną .. czy jakos tak sweatdrop .. Heh. A mi na sam koniec dali rysunki zrobione z kropek i miałem je policzyć xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:44 am
Qatryk *Wyciąga dwa AK-47* Więc w drogę! biggrin *targa po ziemi bazooke* uh.... sweatdrop cieshka sad nienadaje sie do szerzenia chaosu crying crying crying crying *płacze toolac bazooke* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:47 am
Qatryk Lethiel Qatryk Ozzwald oj byly tam pytania rozniace test na dyslekcjie a test sprawdzajacy psychike... No pamiętam, że jeszcze był test z odpowiedziami nie tylko "tak" i "nie". Pamiętam pytanie " Kto odkrył Ameryke?"pamiętam te gloopie testy na logike xd z rysoonkami 3nodding .. potem mi napisali w opini ze mam ponadprzecietną zdlonosc logiczną .. czy jakos tak sweatdrop .. Heh. A mi na sam koniec dali rysunki zrobione z kropek i miałem je policzyć xd .O.o ... ja nie mialam obrazkoow z kropek gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:47 am
Lethiel Qatryk *Wyciąga dwa AK-47* Więc w drogę! biggrin *targa po ziemi bazooke* uh.... sweatdrop cieshka sad nienadaje sie do szerzenia chaosu crying crying crying crying *płacze toolac bazooke* crying Oj, no już. Masz tu rewolwer *podaje jej broń* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|