|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:21 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk nie przesadzaj bedzie dobrxze biggrin wierze w ciebie dziekooje Vykkosiu !! 4laugh *przytuuuuuuul* whee zebym jeszcze tylko ja mogla w siebie wieshyć XP.. ech..pomoc ci biggrin ... ale ostrzegam to pozostawia slady na psychicehm... moja psychika jest jush mocno skrzywiona .. jush raczej nic mi nie zaszkodzi xd yay whee no to witaj w klubie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:22 am
BeeWolf_san * Przytula, rozpina bluzeczke wink * heart mła ... cichutko bo usłysha wink : **** ... oj wink bo jeszcze ktos zobaczy wink :***
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:23 am
Vykk jupi !!! nie jestem sama !! xd *skok na Vykka* xd tylko jak tu ze skrzywioną psychika zdac matoore ?? sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:24 am
Omega Sun BeeWolf_san * Przytula, rozpina bluzeczke wink * heart mła ... cichutko bo usłysha wink : **** ... oj wink bo jeszcze ktos zobaczy wink :*** ...nie no jestesmy pod kocykiem chyba nikt nie podglada wink ... *Całuje w usteczka i nastepnie w szyjke *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:27 am
Lethiel Vykk jupi !!! nie jestem sama !! xd *skok na Vykka* xd tylko jak tu ze skrzywioną psychika zdac matoore ?? sweatdrop xp normalnie idziesz i zdajesz jak nie zdajesz to pisejsz zeby zapomniec jak zdajesz to pijesz jeszcze wiecej... xd pozatym zabijasz egzaminujacego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:29 am
Vykk Lethiel Vykk jupi !!! nie jestem sama !! xd *skok na Vykka* xd tylko jak tu ze skrzywioną psychika zdac matoore ?? sweatdrop xp normalnie idziesz i zdajesz jak nie zdajesz to pisejsz zeby zapomniec jak zdajesz to pijesz jeszcze wiecej... xd pozatym zabijasz egzaminujacego xp z zabiciem egzaminoojącegonie powinno być problemu xd goshej z tym pierwszym bo ja abstynentka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:32 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk jupi !!! nie jestem sama !! xd *skok na Vykka* xd tylko jak tu ze skrzywioną psychika zdac matoore ?? sweatdrop xp normalnie idziesz i zdajesz jak nie zdajesz to pisejsz zeby zapomniec jak zdajesz to pijesz jeszcze wiecej... xd pozatym zabijasz egzaminujacego xp z zabiciem egzaminoojącegonie powinno być problemu xd goshej z tym pierwszym bo ja abstynentka blaugh to zamien % na kisiel albo budyn blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:41 am
Vykk Lethiel Vykk Lethiel Vykk jupi !!! nie jestem sama !! xd *skok na Vykka* xd tylko jak tu ze skrzywioną psychika zdac matoore ?? sweatdrop xp normalnie idziesz i zdajesz jak nie zdajesz to pisejsz zeby zapomniec jak zdajesz to pijesz jeszcze wiecej... xd pozatym zabijasz egzaminujacego xp z zabiciem egzaminoojącegonie powinno być problemu xd goshej z tym pierwszym bo ja abstynentka blaugh to zamien % na kisiel albo budyn blaugh hm.. kisielu nie lubiu xp ale budyn.. hmmm :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:46 am
Lethiel hm.. kisielu nie lubiu xp ale budyn.. hmmm :> xd no ale nie przesadzaj z budyniem bo bnedzie zle razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:51 am
Vykk Lethiel hm.. kisielu nie lubiu xp ale budyn.. hmmm :> xd no ale nie przesadzaj z budyniem bo bnedzie zle razz oczywiscie !! wszystko z umiarem 3nodding jeszcze bym potem gloopot narobila redface redface redface xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:52 am
Lethiel Vykk jupi !!! nie jestem sama !! xd *skok na Vykka* xd tylko jak tu ze skrzywioną psychika zdac matoore ?? sweatdrop xp a co ciebie tez wyslali do psychiatry ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:53 am
Lethiel Vykk Lethiel hm.. kisielu nie lubiu xp ale budyn.. hmmm :> xd no ale nie przesadzaj z budyniem bo bnedzie zle razz oczywiscie !! wszystko z umiarem 3nodding jeszcze bym potem gloopot narobila redface redface redface xd xd xd glopot tzn:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:57 am
Ozzwald Lethiel Vykk jupi !!! nie jestem sama !! xd *skok na Vykka* xd tylko jak tu ze skrzywioną psychika zdac matoore ?? sweatdrop xp a co ciebie tez wyslali do psychiatry ? jeszcze nie xd a nich tylko sproobooja :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:00 am
Vykk Lethiel Vykk Lethiel hm.. kisielu nie lubiu xp ale budyn.. hmmm :> xd no ale nie przesadzaj z budyniem bo bnedzie zle razz oczywiscie !! wszystko z umiarem 3nodding jeszcze bym potem gloopot narobila redface redface redface xd xd xd glopot tzn:>?? xd ... ooo .. nie udawaj ze nie wiesz co sie dzieje od nadmiaru budyniu :> *szturch lokciem w bok* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|