|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:00 am
Lethiel Ozzwald a ja sie mecze nad moja mowa jeszcze musze napisać coś o "Moralności pani Dulskiej" i jakaś konkluzje do całej pracy trzepnąc... ech.. tesh powinnam sie zajac matoorka.. szczegoolnie ze jutro mam niby wstep do swojej prezetacji zrobic gonk i jeszcze przedsiebiorczośc o Euro.. ech... nie wyrobiu sie coś mi sie widzi sweatdrop uuu nie zazdroszcze wam ale powodzenia... moze ktos mi powiedziec cos o potopie sweatdrop bo na jutro ma go przeczyrtac a nawet nie zaczalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:02 am
Vykk Lethiel Ozzwald a ja sie mecze nad moja mowa jeszcze musze napisać coś o "Moralności pani Dulskiej" i jakaś konkluzje do całej pracy trzepnąc... ech.. tesh powinnam sie zajac matoorka.. szczegoolnie ze jutro mam niby wstep do swojej prezetacji zrobic gonk i jeszcze przedsiebiorczośc o Euro.. ech... nie wyrobiu sie coś mi sie widzi sweatdrop uuu nie zazdroszcze wam ale powodzenia... moze ktos mi powiedziec cos o potopie sweatdrop bo na jutro ma go przeczyrtac a nawet nie zaczalem... wstyd sie przyznac ale przegapilem ta lektore... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:03 am
Vykk Lethiel Ozzwald a ja sie mecze nad moja mowa jeszcze musze napisać coś o "Moralności pani Dulskiej" i jakaś konkluzje do całej pracy trzepnąc... ech.. tesh powinnam sie zajac matoorka.. szczegoolnie ze jutro mam niby wstep do swojej prezetacji zrobic gonk i jeszcze przedsiebiorczośc o Euro.. ech... nie wyrobiu sie coś mi sie widzi sweatdrop uuu nie zazdroszcze wam ale powodzenia... moze ktos mi powiedziec cos o potopie sweatdrop bo na jutro ma go przeczyrtac a nawet nie zaczalem... O.o .. no wlasnie !! nie przeczytalam nawet podstawowych lektoor gonk nie zdam matoory sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:03 am
BeeWolf_san Omega Sun No i wszyscy sie rozeszli sweatdrop * Zkrada sie, przechodzi przez oparcie i sie kladzie obok... obejmuje i sie przytula mrał * // ja bym go wywalil z kanapy... za duzo miejsca zajmuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:04 am
BeeWolf_san Omega Sun No i wszyscy sie rozeszli sweatdrop * Zkrada sie, przechodzi przez oparcie i sie kladzie obok... obejmuje i sie przytula mrał * jest i moj lowca smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:05 am
Ozzwald // ja bym go wywalil z kanapy... za duzo miejsca zajmuje... ale jest taki kochany 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:08 am
Omega Sun Ozzwald // ja bym go wywalil z kanapy... za duzo miejsca zajmuje... ale jest taki kochany 4laugh heart * Zawstydza sie * Ojej wink przytula ... nie wyrzucisz mnie wiec :**** hihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:09 am
Lethiel Vykk Lethiel Ozzwald a ja sie mecze nad moja mowa jeszcze musze napisać coś o "Moralności pani Dulskiej" i jakaś konkluzje do całej pracy trzepnąc... ech.. tesh powinnam sie zajac matoorka.. szczegoolnie ze jutro mam niby wstep do swojej prezetacji zrobic gonk i jeszcze przedsiebiorczośc o Euro.. ech... nie wyrobiu sie coś mi sie widzi sweatdrop uuu nie zazdroszcze wam ale powodzenia... moze ktos mi powiedziec cos o potopie sweatdrop bo na jutro ma go przeczyrtac a nawet nie zaczalem... O.o .. no wlasnie !! nie przeczytalam nawet podstawowych lektoor gonk nie zdam matoory sad nie przesadzaj bedzie dobrxze biggrin wierze w ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:11 am
BeeWolf_san Omega Sun Ozzwald // ja bym go wywalil z kanapy... za duzo miejsca zajmuje... ale jest taki kochany 4laugh heart * Zawstydza sie * Ojej wink przytula ... nie wyrzucisz mnie wiec :**** hihi oczywiscie, ze nie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:13 am
Vykk nie przesadzaj bedzie dobrxze biggrin wierze w ciebie dziekooje Vykkosiu !! 4laugh *przytuuuuuuul* whee zebym jeszcze tylko ja mogla w siebie wieshyć XP.. ech..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:16 am
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun Ozzwald // ja bym go wywalil z kanapy... za duzo miejsca zajmuje... ale jest taki kochany 4laugh heart * Zawstydza sie * Ojej wink przytula ... nie wyrzucisz mnie wiec :**** hihi oczywiscie, ze nie :* Mła ... jak przyjemnie :* ... * naciaga kocyk i oboje pod nim znikaja *...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:16 am
Lethiel Vykk nie przesadzaj bedzie dobrxze biggrin wierze w ciebie dziekooje Vykkosiu !! 4laugh *przytuuuuuuul* whee zebym jeszcze tylko ja mogla w siebie wieshyć XP.. ech..pomoc ci biggrin ... ale ostrzegam to pozostawia slady na psychice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:18 am
BeeWolf_san Mła ... jak przyjemnie :* ... * naciaga kocyk i oboje pod nim znikaja *... hihihi heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:19 am
Vykk Lethiel Vykk nie przesadzaj bedzie dobrxze biggrin wierze w ciebie dziekooje Vykkosiu !! 4laugh *przytuuuuuuul* whee zebym jeszcze tylko ja mogla w siebie wieshyć XP.. ech..pomoc ci biggrin ... ale ostrzegam to pozostawia slady na psychicehm... moja psychika jest jush mocno skrzywiona .. jush raczej nic mi nie zaszkodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:19 am
Omega Sun BeeWolf_san Mła ... jak przyjemnie :* ... * naciaga kocyk i oboje pod nim znikaja *... hihihi heart * Przytula, rozpina bluzeczke wink * heart mła ... cichutko bo usłysha wink : **** ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|