|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:21 am
Vykk Lethiel Vykk na poczatek niech ci wystarczy ze bede bronil sie jak prawdziwy mezczyzna xd pomijajac fakt ze najlepsza obrona jest atak niby*opiera mu sie na ramieniu* *mrug mrug* 4laugh *przytuuuuuuuuul* mraaaaaaurr.... whee jeszcze tylko brakuje westchnienia i slow"My heero" biggrin ... opcy widzisz ...tak to sie robi... ala Jedi xd sie nie znasz... to zmylka.... Lethi jest po ciemnej stronie Mocy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:22 am
Vykk jeszcze tylko brakuje westchnienia i slow"My heero" biggrin ... opcy widzisz ...tak to sie robi... ala Jedi xd mraaauuu .. *przysoowa sie blishej* maj hiroł .. *szepcze do ucha* *przytuuuuul* ninja *odchyla mu kolniesh* *wlewa mu za bloozke mieszanke budyniu z kisielem* mwhahahhaha !!! naiwny smiertelniq !!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:23 am
opcy Vykk Lethiel Vykk na poczatek niech ci wystarczy ze bede bronil sie jak prawdziwy mezczyzna xd pomijajac fakt ze najlepsza obrona jest atak niby*opiera mu sie na ramieniu* *mrug mrug* 4laugh *przytuuuuuuuuul* mraaaaaaurr.... whee jeszcze tylko brakuje westchnienia i slow"My heero" biggrin ... opcy widzisz ...tak to sie robi... ala Jedi xd sie nie znasz... to zmylka.... Lethi jest po ciemnej stronie Mocy! raczej ciemnej stronie kisiela xd Narka 0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:24 am
opcy sie nie znasz... to zmylka.... Lethi jest po ciemnej stronie Mocy! twisted brawo opcoosiu !! ..nie naleshysh do groopy naiwnych XD XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:25 am
Lethiel opcy sie nie znasz... to zmylka.... Lethi jest po ciemnej stronie Mocy! twisted brawo opcoosiu !! ..nie naleshysh do groopy naiwnych XD XD XD bo on jest ruskim partyzantem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:27 am
Lethiel Vykk *opiera mu sie na ramieniu* *mrug mrug* 4laugh *przytuuuuuuuuul* mraaaaaaurr.... whee jeszcze tylko brakuje westchnienia i slow"My heero" biggrin ... opcy widzisz ...tak to sie robi... ala Jedi xd mraaauuu .. *przysoowa sie blishej* maj hiroł .. *szepcze do ucha* *przytuuuuul* ninja *odchyla mu kolniesh* *wlewa mu za bloozke mieszanke budyniu z kisielem* mwhahahhaha !!! naiwny smiertelniq !!!! twisted gonk ladnie to tak??mam cie poszczuc opcym??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:28 am
Ozzwald Lethiel opcy sie nie znasz... to zmylka.... Lethi jest po ciemnej stronie Mocy! twisted brawo opcoosiu !! ..nie naleshysh do groopy naiwnych XD XD XD bo on jest ruskim partyzantem... ojejq jej.. jaki on męski !!! i odwashny !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:29 am
Akiko Tamashii no poczatek sorry za tyle cytatow............ ale o co tu lazi stare ? nie wszystko musi byc zrozumiale i miec jakis sens...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:30 am
Vykk gonk ladnie to tak??mam cie poszczuc opcym?? hihihi... *wdrapooje sie na swojąmiejscoowke na glowie opcego* ja sie opcoosia nie boje 4laugh *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:30 am
Lethiel Vykk gonk ladnie to tak??mam cie poszczuc opcym?? hihihi... *wdrapooje sie na swojąmiejscoowke na glowie opcego* ja sie opcoosia nie boje 4laugh *przytuuuuul* whee boj sie boj... on cie moze wylegitymowac.... blaugh ide jesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:31 am
Ozzwald Akiko Tamashii no poczatek sorry za tyle cytatow............ ale o co tu lazi stare ? nie wszystko musi byc zrozumiale i miec jakis sens... ale ja chce wiedziec! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:32 am
Ozzwald Lethiel Vykk gonk ladnie to tak??mam cie poszczuc opcym?? hihihi... *wdrapooje sie na swojąmiejscoowke na glowie opcego* ja sie opcoosia nie boje 4laugh *przytuuuuul* whee boj sie boj... on cie moze wylegitymowac.... blaugh ide jesc xd .. smacznego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:32 am
Akiko Tamashii Ozzwald Akiko Tamashii no poczatek sorry za tyle cytatow............ ale o co tu lazi stare ? nie wszystko musi byc zrozumiale i miec jakis sens... ale ja chce wiedziec! xp A ja chce miec magicznego kabanosa i co ... Witajj Łakiko Tamaśi ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:33 am
Lethiel Vykk gonk ladnie to tak??mam cie poszczuc opcym?? hihihi... *wdrapooje sie na swojąmiejscoowke na glowie opcego* ja sie opcoosia nie boje 4laugh *przytuuuuul* whee The Dark Sied wins again razz wlasnie... *wyciaga legitymacje sluzbowa* ...panie Vykku? ma pan homologacje na te latarke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|