|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:05 am
Lethiel Vykk [FORCE JUMP]uskakuje na sciane obok Zero...teraz ja cie uzyje jako oslony xd xd tchurzu !! wyjdź i walcz jak męshczyzna !!!!!!! xd scream xd Czemu ja tarczą ? sweatdrop *teleportuje sie na tron na suficie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire I może na przykład sztuczny tłum? surprised xd ja sie dopisooje do sztucznego piszczacego tloomu !! whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:06 am
...ano happens, happens... ...trzymajta się ludzie bo ja idę ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madchild słonko , cytaty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san * ... czai sie pod kanapą i czycha na ofiare ... * najlepiej aby byla w stroju kotka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:07 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk to wszystko bylo zaplanowane..widzisz teraz sama to ze mnie zlizuje...widocznie nie znane sa ci jeszcze takie pieszczoty xd ...z reszta pamietaj...nie ma smierci jest Moc...nie ma gniewu jest spokoj xd xd xd O.o aaaargh XD *fireball* wylewa na niego wiadro kisielu* stare .. [FORCE JUMP]uskakuje na sciane obok Zero...teraz ja cie uzyje jako oslony xd xd tchurzu !! wyjdź i walcz jak męshczyzna !!!!!!! xd scream xd sama tego chcialas *zeskakuje ze sciany i wyciaga miecz swietlny odpinajac go od paska* xd i co teraz ninja question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel Vykk [FORCE JUMP]uskakuje na sciane obok Zero...teraz ja cie uzyje jako oslony xd xd tchurzu !! wyjdź i walcz jak męshczyzna !!!!!!! xd scream xd Czemu ja tarczą ? sweatdrop *teleportuje sie na tron na suficie* twisted sesese... *chloost kisielem w Vykka* O.o.. jakis ty teraz sliczny xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...ano happens, happens... ...trzymajta się ludzie bo ja idę ...sayonara ... ninja >Żegnam Rufus xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Chyba nie zrozumiałeś o czym gadamy stare czepiasz się wiem o czym ale wy non stop cos o niej piszecie ze to zrobila.. ze ma 13 lat itd. moze i sie czepiam... i co z tego... taka moja natura... przynajmniej jeszcze nie robie burdy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 6:09 am
Lethiel PointZer0 Lethiel Vykk [FORCE JUMP]uskakuje na sciane obok Zero...teraz ja cie uzyje jako oslony xd xd tchurzu !! wyjdź i walcz jak męshczyzna !!!!!!! xd scream xd Czemu ja tarczą ? sweatdrop *teleportuje sie na tron na suficie* twisted sesese... *chloost kisielem w Vykka* O.o.. jakis ty teraz sliczny xd whee xd *w ostatniej chwili zapala ostrze i rozcina misecke z kisielem na pol...po sali roznosi sie syk topiacego sie kisielu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk , ta koszula to Pimpin' Yellow shirt i kosztuje 12k xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sama tego chcialas *zeskakuje ze sciany i wyciaga miecz swietlny odpinajac go od paska* xd i co teraz ninja question O.o ... crying crying crying ... chyba nie chcesh mi zrobić krzywdy ?? prawda ?? sad crying crying crying *mrug mrug* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|