|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:51 am
opcy Vykk opcy Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh ale ona uzyla Zera a on zagina pole grawitacyjne jak porzadny dovin basal! a to co innego ale wystarczy zmienic podpis grawitacyjny i wtedy sytuacja sie zmieni diametrialnie xd nie wiem ty przed chwila zostales pokonany za pomoca budyniU! mwhahahahahhaahha!!! twisted poznajcie prawdziwą potęge budyniu !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:52 am
Vykk Omi ano bedzie...zwlaszcza jesli kitty nie zapisala jej na dysku xd xd xd trzeba myslec przyszlosciowo wink Zerus,nie potrzebujesz menagera wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:53 am
PointZer0 BeeWolf_san PointZer0 Omega Sun PointZer0 *podjął juz decyzje o niezamieszczaniu swoich zdjęć , rozważa skasowanie ich xp * Moge prosic autograf xd ? bedzie sporo wart jak skasujesz fotki ninja Obrzydliwa materialistka xd no ale spujrz jaka slodka wink .... To to ja wiem xd *...Wyciąga album ze zdięciami ...* a to Omega, patrz a tu też o i tu ..a i jeszcze tu i tu ... heart Chowa sie w cien ... nie pokarze * ... Siedzi w kaciku ... * * ... nie oddam :*:*:* .. *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Vykk Omi ano bedzie...zwlaszcza jesli kitty nie zapisala jej na dysku xd xd xd trzeba myslec przyszlosciowo wink Zerus,nie potrzebujesz menagera wink ? Za skąpy jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk opcy Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh ale ona uzyla Zera a on zagina pole grawitacyjne jak porzadny dovin basal! a to co innego ale wystarczy zmienic podpis grawitacyjny i wtedy sytuacja sie zmieni diametrialnie xd nie wiem ty przed chwila zostales pokonany za pomoca budyniU! to wszystko bylo zaplanowane..widzisz teraz sama to ze mnie zlizuje...widocznie nie znane sa ci jeszcze takie pieszczoty xd ...z reszta pamietaj...nie ma smierci jest Moc...nie ma gniewu jest spokoj xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:54 am
BeeWolf_san *...Wyciąga album ze zdięciami ...* a to Omega, patrz a tu też o i tu ..a i jeszcze tu i tu ... heart Chowa sie w cien ... nie pokarze * ... Siedzi w kaciku ... * * ... nie oddam :*:*:* .. * obiecales, ze nie bedziesz nikomu pokazywal redface wink heart :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:56 am
Rynn the Vampire PointZer0 madchild BTW jak tak sobie te zdjęcia przeglądam, to dochodzę do wniosku, że mogłabym zostać członkinią fanklubu paru os np Omi-san 3nodding Co racja to racja , Akiko , Omega , Lethiel , Rynn domokun stare a pacnąć Cię gazetą? hej rynn powinnas sie cieszyc ze ktos cie chce wielibic...z to pewnie nie bedziesz pocieszona tym ze nie jestes jedyna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|