|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel *zaglada Zeroosiowi przez ramie* da sie go naprawic ?? xd Napeeeewno. *idzie do swojej szafy po lutownicę , steżony kwas siarkowy i wiertarkę z diamentowym ostrzem* O.o .. a jak go zaboli ?? sad xd Hmm.... racja... *bierze też kanister ciekłego azotu* Nic nie poczuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh ale ona uzyla Zera a on zagina pole grawitacyjne jak porzadny dovin basal!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:43 am
PointZer0 *podjął juz decyzje o niezamieszczaniu swoich zdjęć , rozważa skasowanie ich xp * Moge prosic autograf xd ? bedzie sporo wart jak skasujesz fotki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:44 am
opcy Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh ale ona uzyla Zera a on zagina pole grawitacyjne jak porzadny dovin basal! A to moja wina ? sweatdrop Ja tylko kożystam z Chaosu , nie można nad nim panować w 1% sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:44 am
opcy Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh ale ona uzyla Zera a on zagina pole grawitacyjne jak porzadny dovin basal! a to co innego ale wystarczy zmienic podpis grawitacyjny i wtedy sytuacja sie zmieni diametrialnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:45 am
Vykk to moze teraz pomozesz mi to sprzatnac ze mnie*ociera oczy z budyniu*mozesz zlizac blaugh xd whee ... kitty znalazla sobie nowego menia....wodzu bedzie[nie]pocieszony stare ... cociash... hm... *zlizooje boodyń z policzka Vykka* mmmmmm... malinowy whee whee whee nie booj zaby Zero !! nie damy cie kitty !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:45 am
Omega Sun PointZer0 *podjął juz decyzje o niezamieszczaniu swoich zdjęć , rozważa skasowanie ich xp * Moge prosic autograf xd ? bedzie sporo wart jak skasujesz fotki ninja Obrzydliwa materialistka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:47 am
PointZer0 Omega Sun PointZer0 *podjął juz decyzje o niezamieszczaniu swoich zdjęć , rozważa skasowanie ich xp * Moge prosic autograf xd ? bedzie sporo wart jak skasujesz fotki ninja Obrzydliwa materialistka xd no ale spujrz jaka slodka wink ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:47 am
BeeWolf_san PointZer0 Omega Sun PointZer0 *podjął juz decyzje o niezamieszczaniu swoich zdjęć , rozważa skasowanie ich xp * Moge prosic autograf xd ? bedzie sporo wart jak skasujesz fotki ninja Obrzydliwa materialistka xd no ale spujrz jaka slodka wink .... To to ja wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:48 am
PointZer0 Omega Sun PointZer0 *podjął juz decyzje o niezamieszczaniu swoich zdjęć , rozważa skasowanie ich xp * Moge prosic autograf xd ? bedzie sporo wart jak skasujesz fotki ninja Obrzydliwa materialistka xd Omi ano bedzie...zwlaszcza jesli kitty nie zapisala jej na dysku xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:48 am
Vykk opcy Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh ale ona uzyla Zera a on zagina pole grawitacyjne jak porzadny dovin basal! a to co innego ale wystarczy zmienic podpis grawitacyjny i wtedy sytuacja sie zmieni diametrialnie xd nie wiem ty przed chwila zostales pokonany za pomoca budyniU!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|