|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:34 am
pomódlmy się co by w listach na ten miech było cosik niebanalnego , albowiem trzy zakupiłem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:35 am
hejka wszystkim...
*patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *zaglada Zeroosiowi przez ramie* da sie go naprawic ?? xd Napeeeewno. *idzie do swojej szafy po lutownicę , steżony kwas siarkowy i wiertarkę z diamentowym ostrzem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun PointZer0 http://img.photobucket.com/albums/v295/pointzer0/blabla.jpg hehehe P.0 stal sie idolem nastolatek xd :> A to zdjecie jest gdzieś tak umieszczone, że je sobie można obejrzeć? Bo wiecie.. może ja też dołączę do fanklubu xd rotfl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:36 am
PointZer0 pomódlmy się co by w listach na ten miech było cosik niebanalnego , albowiem trzy zakupiłem sweatdrop ...jak coś to mi zawsze możesz dać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:36 am
PointZer0 pomódlmy się co by w listach na ten miech było cosik niebanalnego , albowiem trzy zakupiłem sweatdrop popieram bo tez mam trzy i chce jeden opylic ale nikt go nie chce kupowac za 7k blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:37 am
Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh Hej Vykk xd Madchild , nie ma tego zdjęcia , przysięgam na marynowane śledzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:38 am
madchild Omega Sun PointZer0 http://img.photobucket.com/albums/v295/pointzer0/blabla.jpg hehehe P.0 stal sie idolem nastolatek xd :> A to zdjecie jest gdzieś tak umieszczone, że je sobie można obejrzeć? Bo wiecie.. może ja też dołączę do fanklubu xd rotfl pokaze Ci ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:39 am
Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh O.o .. zwyczajnej dziewczynce ??!! scream scream scream *skacze na niego* *przewraca* *przytrzymooje na ziemi* *wylewa budyń na twarz* *wstaje* *przygniata go fotelem* masz swoja zwyczajna dziewczynke stare *fireball* scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh Hej Vykk xd Madchild , nie ma tego zdjęcia , przysięgam na marynowane śledzie sweatdrop No wiesz co.. w ciemno się nie będę zapisywać blaugh blaugh blaugh Cześć wszystkim, którzy przybyli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*podjął juz decyzje o niezamieszczaniu swoich zdjęć , rozważa skasowanie ich xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:40 am
PointZer0 Lethiel *zaglada Zeroosiowi przez ramie* da sie go naprawic ?? xd Napeeeewno. *idzie do swojej szafy po lutownicę , steżony kwas siarkowy i wiertarkę z diamentowym ostrzem* O.o .. a jak go zaboli ?? sad xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:41 am
PointZer0 *podjął juz decyzje o niezamieszczaniu swoich zdjęć , rozważa skasowanie ich xp * Zero juz pisze wiersz o tobie ... ... *HAHA... zwija sie ze smiechu na ziemi* ... Kusza no... masz błanie stary... działasz na nie jak ...{] na muchy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:41 am
Lethiel Vykk hejka wszystkim... *patrzy na opcego*taki wielki sith a dal sie pokonac zwyczajenej dziewczynce blaugh O.o .. zwyczajnej dziewczynce ??!! scream scream scream *skacze na niego* *przewraca* *przytrzymooje na ziemi* *wylewa budyń na twarz* *wstaje* *przygniata go fotelem* masz swoja zwyczajna dziewczynke stare *fireball* scream to moze teraz pomozesz mi to sprzatnac ze mnie*ociera oczy z budyniu*mozesz zlizac blaugh xd whee ... kitty znalazla sobie nowego menia....wodzu bedzie[nie]pocieszony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|