|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:10 am
Lethiel opcy bleeeeee winamp fuuuuuuuj! hej wszystkim! *skok na Opcoosia* witaj 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuuul* *przytula.......* hej Zero!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:11 am
Hej Opcy xd
Lethiel , hyba jeszcze nie masz tej głupawki z GG wczoraj ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:12 am
Aidanna szkoda ze niema cleefa... podobno on ma tyle kasy whee czy Ty zawsze musisz byc taka materialistka stare ? Kazdy tu sie sam dorabia i nie ma obowiazku sie z nikim dzielic, jak Cie na cos nie stac to po prostu tego nie kupujesz-proste
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:13 am
PointZer0 Hej Opcy xd Lethiel , hyba jeszcze nie masz tej głupawki z GG wczoraj ? xd *trzyma zyrandol za plecami* loi loi loi..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:14 am
Lethiel PointZer0 Hej Opcy xd Lethiel , hyba jeszcze nie masz tej głupawki z GG wczoraj ? xd *trzyma zyrandol za plecami* loi loi loi..... xd hmm... o żyrandolu nic nie pamiętam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:17 am
ja lowilem mozepare razy i se dalem spokoj......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:17 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Hej Opcy xd Lethiel , hyba jeszcze nie masz tej głupawki z GG wczoraj ? xd *trzyma zyrandol za plecami* loi loi loi..... xd hmm... o żyrandolu nic nie pamiętam sweatdrop tio dobsh xd ... cios zyrandolem mial byc karą za brak zaufania crying i za ucieczke z psem !! :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:20 am
opcy ja lowilem mozepare razy i se dalem spokoj...... uuu .. nie powinieneś sie poddawać 3nodding *wspina mu sie po ramieniu* *usadawia na glowie obok kwiatka* walcz !! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:21 am
Lethiel opcy ja lowilem mozepare razy i se dalem spokoj...... uuu .. nie powinieneś sie poddawać 3nodding *wspina mu sie po ramieniu* *usadawia na glowie obok kwiatka* walcz !! scream xd Ja tam też średnio lubiłem to łowienie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:23 am
PointZer0 Lethiel tio dobsh xd ... cios zyrandolem mial byc karą za brak zaufania crying i za ucieczke z psem !! :> xd No a co miałem zrobic w takiej sytuacji : sweatdrop http://img.photobucket.com/albums/v295/pointzer0/blabla.jpg O.o ... dżizes krajst !!!!!!!!!!! o tym nie wiedzialam !! O.o kitty znalazla sobie nastepną ofiare !!!! O_o ... ocale cie !! gonk *wciaga go obok na glowe opcego* ninja .... lol .... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|