|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:38 am
Aidanna M-Teen Now Playing: Happysad- Psychologa heart domokun przestancie tak pisac... Now Playing: System of a Down - Boom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:39 am
Aidanna hej omi.... chcesz kupic antenki lub helm.... musze uzbierac milion milionow goldow na nie dziekuje, biedna jestem ostatnio a szkoda mi sprzedawac nagromadzone itemki sweatdrop . Teraz zbieram na listy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:39 am
madchild Cześć wszystkim! M-Teen Now Playing: Happysad- Psychologa heart Jak to leci? smile Wszyscy politycy dziennikarze Wszyscy policjanci, piłkarze Każda, każda ręka i noga Cały mój świat potrzebuje psychologa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:40 am
Rynn the Vampire no hej 3nodding heart
Cześć Malkav. Nice petsy w sigu...skąd się wzięły? Wdarły sie chorery jedne... po tablecie mi skaczą i gryzą kable.. Ja lece do Delein więc papatki wszystkim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:41 am
Delein madchild Cześć wszystkim! M-Teen Now Playing: Happysad- Psychologa heart Jak to leci? smile Wszyscy politycy dziennikarze Wszyscy policjanci, piłkarze Każda, każda ręka i noga Cały mój świat potrzebuje psychologa A, to nie znam smile Ale fajny tekst, może sobie ściągnę... Geez.. jutro do szkoły... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:42 am
Malkavik Aidanna M-Teen Now Playing: Happysad- Psychologa heart domokun przestancie tak pisac... Now Playing: System of a Down - Boom Now playing; cisza!!!!!!!! Omi.... a czy niewiesz skad mozna wytrzasnac troche goldow lub taniej te rzczy sweatdrop naprawde trudno mi zdobywac cokolwiek jak jetsem tylko na necie raz w tygodniu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:42 am
Malkavik Rynn the Vampire no hej 3nodding heart
Cześć Malkav. Nice petsy w sigu...skąd się wzięły? Wdarły sie chorery jedne... po tablecie mi skaczą i gryzą kable.. Ja lece do Delein więc papatki wszystkim biggrin hmm..śliczne cholerstwa..
Nu, papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:43 am
Aidanna Now playing; cisza!!!!!!!! A zapomniałbym.. Now Playing: A Perfect Circle - 3 Libras Papa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Omi.... a czy niewiesz skad mozna wytrzasnac troche goldow lub taniej te rzczy sweatdrop naprawde trudno mi zdobywac cokolwiek jak jetsem tylko na necie raz w tygodniu crying Low ryby w Durem - za 4 polowy mozna wyciagnac 1000g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oki, ja już mykam, będę wieczorkiem...papcoe! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:44 am
Aidanna Malkavik Aidanna M-Teen Now Playing: Happysad- Psychologa heart domokun przestancie tak pisac... Now Playing: System of a Down - Boom Now playing; cisza!!!!!!!! Omi.... a czy niewiesz skad mozna wytrzasnac troche goldow lub taniej te rzczy sweatdrop naprawde trudno mi zdobywac cokolwiek jak jetsem tylko na necie raz w tygodniu crying Można założyć sobie questa i zebrać u luzi, żeby Cię zasponsorowali wink Kiedyś można się było sprzedać za niewolnika... ech piękne czasy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:46 am
Malkavik Aidanna Now playing; cisza!!!!!!!! A zapomniałbym.. Now Playing: A Perfect Circle - 3 Libras Papa. o nie jak wy tak... Now Playing: A perfrct Circle - Imagine whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:48 am
madchild Omega Sun Aidanna Omi.... a czy niewiesz skad mozna wytrzasnac troche goldow lub taniej te rzczy sweatdrop naprawde trudno mi zdobywac cokolwiek jak jetsem tylko na necie raz w tygodniu crying Low ryby w Durem - za 4 polowy mozna wyciagnac 1000g Odjąć 100 za przynętę, a jeden połrwa ok 45 minut wink Pobumpuj ludziom na questach, jeszcze Cię za to chwalić będą... ja niemam wedki crying a questa porzadnego tez nieumiem zrobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:51 am
madchild Odjąć 100 za przynętę, a jeden połrwa ok 45 minut wink Pobumpuj ludziom na questach, jeszcze Cię za to chwalić będą... jak dojdziesz do wprawy to lapiesz rybke za rybka, przynete kupuje zawsze ta za 25g i jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby bylo mniej niz 3 rzadsze rybki podczas jednego polowu. Jakby nie patrzec to jest jednak czysty zysk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|