|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:57 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai ninja nie moge sie przebrać Pisiek whee
Witaj Irin XDhej dziubek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:59 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai ninja nie moge sie przebrać Pisiek whee
Witaj Irin XDhej dziubek blaugh Oo' nic ci sie nie stało? XD i co u ciebie? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:00 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai ninja nie moge sie przebrać Pisiek whee
Witaj Irin XDhej dziubek blaugh Oo' nic ci sie nie stało? XD i co u ciebie? :3 XD u mnie w porzadku wlasnie dziobie na lacinke bo jutro kolo nie moge znow oblax xd a co u ciebie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:13 am
Lavagetas_heqetai XD u mnie w porzadku wlasnie dziobie na lacinke bo jutro kolo nie moge znow oblax xd a co u ciebie? wink u mnie w miare ok XD mam pewne zaleglosci ale wyrobie sie wink tylko niewyspana jestem po weselu mojego wujka XD (dluga historia XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:17 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai XD u mnie w porzadku wlasnie dziobie na lacinke bo jutro kolo nie moge znow oblax xd a co u ciebie? wink u mnie w miare ok XD mam pewne zaleglosci ale wyrobie sie wink tylko niewyspana jestem po weselu mojego wujka XD (dluga historia XD)"niewyspana" taa XD juz widze ten kapeć w buzi XD i mnie nie wzielas ze soba? no wiesz co! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:20 am
Konnichiwa... *wchodzi do pokoju lekko nietrzezwy...* co u was ludki .*lapie sie za glowe i sieda na podlodze...ajjj*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:23 am
BeeWolf_san Konnichiwa... *wchodzi do pokoju lekko nietrzezwy...* co u was ludki .*lapie sie za glowe i sieda na podlodze...ajjj* witam pana- ty tez po weselu ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:23 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai XD u mnie w porzadku wlasnie dziobie na lacinke bo jutro kolo nie moge znow oblax xd a co u ciebie? wink u mnie w miare ok XD mam pewne zaleglosci ale wyrobie sie wink tylko niewyspana jestem po weselu mojego wujka XD (dluga historia XD)"niewyspana" taa XD juz widze ten kapeć w buzi XD i mnie nie wzielas ze soba? no wiesz co! blaugh heh ^^ gdybym mogla zabralabym XDDD ale cosh XD ide na razie podrzucic mame do znajomej (mała imprezka z małymi % XD) zaraz wracam koffani ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:25 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Konnichiwa... *wchodzi do pokoju lekko nietrzezwy...* co u was ludki .*lapie sie za glowe i sieda na podlodze...ajjj* witam pana- ty tez po weselu ? xd pewnie po ostrym balecie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:26 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai XD u mnie w porzadku wlasnie dziobie na lacinke bo jutro kolo nie moge znow oblax xd a co u ciebie? wink u mnie w miare ok XD mam pewne zaleglosci ale wyrobie sie wink tylko niewyspana jestem po weselu mojego wujka XD (dluga historia XD)"niewyspana" taa XD juz widze ten kapeć w buzi XD i mnie nie wzielas ze soba? no wiesz co! blaugh heh ^^ gdybym mogla zabralabym XDDD ale cosh XD ide na razie podrzucic mame do znajomej (mała imprezka z małymi % XD) zaraz wracam koffani ^^hehe milej zabawy dla mamy- ja musze uciekac- pła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:26 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Konnichiwa... *wchodzi do pokoju lekko nietrzezwy...* co u was ludki .*lapie sie za glowe i sieda na podlodze...ajjj* witam pana- ty tez po weselu ? xd Nie. Byłem u Ciumpla... Widziales moze film, "Ostra Jazda" ?? Jak nie to oglądnij Genialna komedia... Flahaha... *Ajajaja....* moja głowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:29 am