|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:20 am
oki, nowy dzionek :] witam panstwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:30 am
Zieeeeeeeeeeeeeew , bry wszystkim *wchodzi sufitem z kawą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:33 am
PointZer0 Zieeeeeeeeeeeeeew , bry wszystkim *wchodzi sufitem z kawą* widziales? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:41 am
Akiko Tamashii PointZer0 Zieeeeeeeeeeeeeew , bry wszystkim *wchodzi sufitem z kawą* widziales? ;] No ba xd Prześlicznie wyszłaś słonko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:48 am
PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Zieeeeeeeeeeeeeew , bry wszystkim *wchodzi sufitem z kawą* widziales? ;] No ba xd Prześlicznie wyszłaś słonko heart blaugh *kuksaniec w bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:51 am
witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:55 am
Irinn witam wszystkich 3nodding hejka :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:57 am
*koło niej pojawia sie kawa* dzieje sie tu cos ciekawego ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 12:58 am
Irinn *koło niej pojawia sie kawa* dzieje sie tu cos ciekawego ?? xd Hmm... ja na razie piszę nowy Entry do swojeg Journala , w zasadzie będącego opowiadaniem w uniwersum Starcrafta xd Aki , nie denerwuj mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:00 am
PointZer0 Irinn *koło niej pojawia sie kawa* dzieje sie tu cos ciekawego ?? xd Hmm... ja na razie piszę nowy Entry do swojeg Journala , w zasadzie będącego opowiadaniem w uniwersum Starcrafta xd Aki , nie denerwuj mnie xd Tya... to ja ide pospacerowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:02 am
Irinn *koło niej pojawia sie kawa* dzieje sie tu cos ciekawego ?? xd ne, nudy jak zwykle razz Zero: lepiej ty mnie nie denerwoj (pokazuje pazurki i podchodzi do niego ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:07 am
Akiko Tamashii Irinn *koło niej pojawia sie kawa* dzieje sie tu cos ciekawego ?? xd ne, nudy jak zwykle razz Zero: lepiej ty mnie nie denerwoj (pokazuje pazurki i podchodzi do niego ^^) No jasne , Ani mi się waż znów mnie drapać xd *łapie ją za ręce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:09 am
PointZer0 Akiko Tamashii Irinn *koło niej pojawia sie kawa* dzieje sie tu cos ciekawego ?? xd ne, nudy jak zwykle razz Zero: lepiej ty mnie nie denerwoj (pokazuje pazurki i podchodzi do niego ^^) No jasne , Ani mi się waż znów mnie drapać xd *łapie ją za ręce* *probuje sie uwolnic* nyaaaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|