|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:23 pm
Kitty ShadowCat *zasypia na Ozzim* whee whee i co ja mam teraz zrobic... /*zdejmuje koszule i okrywa nia kiti*/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:25 pm
*przebiega przez pokoj* js tu ciagle jestem ale w trybie asynchronicznym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:29 pm
opcy *przebiega przez pokoj* js tu ciagle jestem ale w trybie asynchronicznym nie liczy w jakim trybie tylko ze ktos jeszcze tu jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:30 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat *zasypia na Ozzim* whee whee i co ja mam teraz zrobic... /*zdejmuje koszule i okrywa nia kiti*/ cieploonio heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:33 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *zasypia na Ozzim* whee whee i co ja mam teraz zrobic... /*zdejmuje koszule i okrywa nia kiti*/ cieploonio heart ja mysle cukiereczku... xd przy mnie zawsze jest cieplo bo ja goracy chlopak jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:35 pm
*wchodzi w rytm muzyki 10feet*
"I was scared, scared, scared..'
hmm..
*stop music*
*niuch niuch* czuje alkohol, hehe..nawet jakies zwloki leza na podlodze blaugh
co tu sie dzialo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:37 pm
[ Kaku ] *wchodzi w rytm muzyki 10feet* "I was scared, scared, scared..' hmm.. *stop music* *niuch niuch* czuje alkohol, hehe..nawet jakies zwloki leza na podlodze blaugh co tu sie dzialo? sodoma i gomora...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:37 pm
anyways,
Ozz kupisz sealed evn za 4.8k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:38 pm
[ Kaku ] anyways, Ozz kupisz sealed evn za 4.8k? ja bym dal ci te pieniadze jak bym mial ale dzisiaj juz bawilem sie w sponsora... i juz nic nie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:39 pm
Ozzwald [ Kaku ] *wchodzi w rytm muzyki 10feet* "I was scared, scared, scared..' hmm.. *stop music* *niuch niuch* czuje alkohol, hehe..nawet jakies zwloki leza na podlodze blaugh co tu sie dzialo? sodoma i gomora... jakby moje dwa ulubione miasta. ale wszyscy zywi wyszli albo zdarzyli odpasc lekko po polnocy *wskazuje na kitt* nie zaprawieni w bojach, czy jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:41 pm
[ Kaku ] Ozzwald [ Kaku ] *wchodzi w rytm muzyki 10feet* "I was scared, scared, scared..' hmm.. *stop music* *niuch niuch* czuje alkohol, hehe..nawet jakies zwloki leza na podlodze blaugh co tu sie dzialo? sodoma i gomora... jakby moje dwa ulubione miasta. ale wszyscy zywi wyszli albo zdarzyli odpasc lekko po polnocy *wskazuje na kitt* nie zaprawieni w bojach, czy jak? ta pani zostala ze mna... a pozostali no coz powiem tylko ze "słabsi odpadli"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:41 pm
[ Kaku ] Ozzwald [ Kaku ] *wchodzi w rytm muzyki 10feet* "I was scared, scared, scared..' hmm.. *stop music* *niuch niuch* czuje alkohol, hehe..nawet jakies zwloki leza na podlodze blaugh co tu sie dzialo? sodoma i gomora... jakby moje dwa ulubione miasta. ale wszyscy zywi wyszli albo zdarzyli odpasc lekko po polnocy *wskazuje na kitt* nie zaprawieni w bojach, czy jak? kochany Kakuś *wskakooje mu na kolana* kochany... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:43 pm
Ozzwald [ Kaku ] Ozzwald [ Kaku ] *wchodzi w rytm muzyki 10feet* "I was scared, scared, scared..' hmm.. *stop music* *niuch niuch* czuje alkohol, hehe..nawet jakies zwloki leza na podlodze blaugh co tu sie dzialo? sodoma i gomora... jakby moje dwa ulubione miasta. ale wszyscy zywi wyszli albo zdarzyli odpasc lekko po polnocy *wskazuje na kitt* nie zaprawieni w bojach, czy jak? ta pani zostala ze mna... a pozostali no coz powiem tylko ze "słabsi odpadli"... dla ciebie wszystko, kochanie whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:46 pm
Kitty ShadowCat [ Kaku ] Ozzwald [ Kaku ] *wchodzi w rytm muzyki 10feet* "I was scared, scared, scared..' hmm.. *stop music* *niuch niuch* czuje alkohol, hehe..nawet jakies zwloki leza na podlodze blaugh co tu sie dzialo? sodoma i gomora... jakby moje dwa ulubione miasta. ale wszyscy zywi wyszli albo zdarzyli odpasc lekko po polnocy *wskazuje na kitt* nie zaprawieni w bojach, czy jak? kochany Kakuś *wskakooje mu na kolana* kochany... heart *przez chwile czochra jej wlosy* *wpatruje sie w pijano piwne oczy* .. za stary na to jestem. *ubiera sie, wychodzi* Ozzwald [ Kaku ] anyways, Ozz kupisz sealed evn za 4.8k? ja bym dal ci te pieniadze jak bym mial ale dzisiaj juz bawilem sie w sponsora... i juz nic nie mam rispekt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|