|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:13 pm
YumiTao Irinn YumiTao opcy a teraz dowodziki prosze pokazac..... yyy...a prezeso sie nie napije ? nie moze byc biggrin *podsuwa szklaneczke likru czekoladowego xd * zaraz zaraz... ktoś tu ma gdzieś likier ?? xd Yumi podziel sie blaugh bierz razz ja juz ma dosc xp *bierze likierek* mniam 3nodding mrrrr blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:13 pm
YumiTao opcy a teraz dowodziki prosze pokazac..... yyy...a prezeso sie nie napije ? nie moze byc biggrin *podsuwa szklaneczke likru czekoladowego xd * czy to jest proba przekupienia funkcjonariusza?????? scream @Ozz: zatem nie jest to twoja wina....... zmylila cie nie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:14 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat *wtula się w Ozziego* whee whee mraurrrr*hik* no co kotku... moze jeszcze jeden kieliszeczek szampana...? tak...*hik**tuli* whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Kitty ShadowCat *wtula się w Ozziego* whee whee mraurrrr*hik* precz z łapskami od Ozza stressed ja proponuje zapasy w blocie (ewentualnie w kisielu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Kitty ShadowCat *wtula się w Ozziego* whee whee mraurrrr*hik* precz z łapskami od Ozza stressed promyczku nie denrewoj sie... zlosc urodzie szkodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:15 pm
opcy YumiTao opcy a teraz dowodziki prosze pokazac..... yyy...a prezeso sie nie napije ? nie moze byc biggrin *podsuwa szklaneczke likru czekoladowego xd * czy to jest proba przekupienia funkcjonariusza?????? scream @Ozz: zatem nie jest to twoja wina....... zmylila cie nie....... niee panie władzo ja tylko *hik* ja tylko *zasypia na funkcjonariuszu opcym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:16 pm
hmmm... robi sie coraz bardziej ciekawie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao Kitty ShadowCat *wtula się w Ozziego* whee whee mraurrrr*hik* precz z łapskami od Ozza stressed promyczku nie denrewoj sie... zlosc urodzie szkodzi... nooo właśnie.... Yumi-a co mi zrobisz jak się będę dalej tulić do niego? chcesz to się możemy bić o niego *szykooje pazurki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao Kitty ShadowCat *wtula się w Ozziego* whee whee mraurrrr*hik* precz z łapskami od Ozza stressed promyczku nie denrewoj sie... zlosc urodzie szkodzi... i tak jestem juz pomarszczona jak stara sliwka razz jedna zmarszczka w ta czy wewta xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:18 pm
ok dziubaski ja juz lece whee do jutra whee
pa Ozzy 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:18 pm
YumiTao opcy YumiTao opcy a teraz dowodziki prosze pokazac..... yyy...a prezeso sie nie napije ? nie moze byc biggrin *podsuwa szklaneczke likru czekoladowego xd * czy to jest proba przekupienia funkcjonariusza?????? scream @Ozz: zatem nie jest to twoja wina....... zmylila cie nie....... niee panie władzo ja tylko *hik* ja tylko *zasypia na funkcjonariuszu opcym* dziewczyno teraz to cie chyba czeka noc w izbie wytrzezwien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:19 pm
YumiTao ok dziubaski ja juz lece whee do jutra whee pa Ozzy 4laugh papa Yumi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|