|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:03 pm
Irinn *rozgląda sie* a to jak tak to ja sie jeszcze napije *bierze butelke i pije* blaugh *otwiera jedno oko* Irrin zogsth mi tryche smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:03 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Irinn no to rozpijamy blaugh *wyjmuje kieliszki. nalewa i podaje* *chleje jak świnia* *rzuca się na Ozziego*mrauurr *hik* whee kotku... widze ze alkohol sprawia ze masz wiecej odwagi... mrruuu *hik* xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:04 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Irinn no to rozpijamy blaugh *wyjmuje kieliszki. nalewa i podaje* *chleje jak świnia* *rzuca się na Ozziego*mrauurr *hik* whee kotku... widze ze alkohol sprawia ze masz wiecej odwagi... mrruuu *hik* xd xd whee ty tu mi faceta nie podrywaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:06 pm
YumiTao Irinn *rozgląda sie* a to jak tak to ja sie jeszcze napije *bierze butelke i pije* blaugh *otwiera jedno oko* Irrin zogsth mi tryche smile nie marwt sie mam jeszcze dwie butelki chyba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:07 pm
a teraz dowodziki prosze pokazac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:08 pm
Irinn YumiTao Irinn *rozgląda sie* a to jak tak to ja sie jeszcze napije *bierze butelke i pije* blaugh *otwiera jedno oko* Irrin zogsth mi tryche smile nie marwt sie mam jeszcze dwie butelki chyba blaugh *otwiera drugie oko* jutro tez zrobimy sobie impreze to zachomikuj jakis towar xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wtula się w Ozziego* whee whee mraurrrr*hik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy a teraz dowodziki prosze pokazac..... czekaj czekaj gdzieś tu był... *zaczyna wywalać wszystko z kieszeni* łups... zgubił sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:09 pm
opcy a teraz dowodziki prosze pokazac..... az mnie dreszcze przeszly... jak ja tego nie lubie... EDIT: panie wladzo... ona mowila ze ma 18 lat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:10 pm
opcy a teraz dowodziki prosze pokazac..... yyy...a prezeso sie nie napije ? nie moze byc biggrin *podsuwa szklaneczke likru czekoladowego xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:10 pm
YumiTao Irinn YumiTao Irinn *rozgląda sie* a to jak tak to ja sie jeszcze napije *bierze butelke i pije* blaugh *otwiera jedno oko* Irrin zogsth mi tryche smile nie marwt sie mam jeszcze dwie butelki chyba blaugh *otwiera drugie oko* jutro tez zrobimy sobie impreze to zachomikuj jakis towar xd dobra dobra blaugh załatwione xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:11 pm
YumiTao opcy a teraz dowodziki prosze pokazac..... yyy...a prezeso sie nie napije ? nie moze byc biggrin *podsuwa szklaneczke likru czekoladowego xd * zaraz zaraz... ktoś tu ma gdzieś likier ?? xd Yumi podziel sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:11 pm
Kitty ShadowCat *wtula się w Ozziego* whee whee mraurrrr*hik* no co kotku... moze jeszcze jeden kieliszeczek szampana...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:12 pm
Irinn YumiTao opcy a teraz dowodziki prosze pokazac..... yyy...a prezeso sie nie napije ? nie moze byc biggrin *podsuwa szklaneczke likru czekoladowego xd * zaraz zaraz... ktoś tu ma gdzieś likier ?? xd Yumi podziel sie blaugh bierz razz ja juz ma dosc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:13 pm
Kitty ShadowCat *wtula się w Ozziego* whee whee mraurrrr*hik* precz z łapskami od Ozza stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|