|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:55 pm
nie no jednak nie poszłam spac xd widze ze tu sie ciekawie zaczyna robić blaugh *wyjmuje smirnoffa* chce ktos?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn nie no jednak nie poszłam spac xd widze ze tu sie ciekawie zaczyna robić blaugh *wyjmuje smirnoffa* chce ktos?? blaugh dawaj xd *hik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn nie no jednak nie poszłam spac xd widze ze tu sie ciekawie zaczyna robić blaugh *wyjmuje smirnoffa* chce ktos?? blaugh ja! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:58 pm
no to rozpijamy blaugh *wyjmuje kieliszki. nalewa i podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:59 pm
YumiTao M-Teen ide sie wyspać.. przede mna cięzki dzień xp *hik* xd *hik-UP* 3nodding *kladzie sie do swojego wyreczka powoli zasypia* ...(...)... * gdy juz zasypia znika wraz z ł�zkiem* zaraz chyba zrobie to samo xd pa whee no to papa... kto wie moze ja ci sie przysnie... heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn no to rozpijamy blaugh *wyjmuje kieliszki. nalewa i podaje* *chleje jak świnia* *rzuca się na Ozziego*mrauurr *hik* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn no to rozpijamy blaugh *wyjmuje kieliszki. nalewa i podaje* *lezy nie zywa na fotlu eMki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:01 pm
Kitty ShadowCat Irinn no to rozpijamy blaugh *wyjmuje kieliszki. nalewa i podaje* *chleje jak świnia* *rzuca się na Ozziego*mrauurr *hik* whee kotku... widze ze alkohol sprawia ze masz wiecej odwagi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:02 pm
*rozgląda sie* a to jak tak to ja sie jeszcze napije *bierze butelke i pije* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao M-Teen ide sie wyspać.. przede mna cięzki dzień xp *hik* xd *hik-UP* 3nodding *kladzie sie do swojego wyreczka powoli zasypia* ...(...)... * gdy juz zasypia znika wraz z ł�zkiem* zaraz chyba zrobie to samo xd pa whee no to papa... kto wie moze ja ci sie przysnie... heart wink ejj ja sie jeszcze z wami nie zeganm biggrin ide sobie dopieor za jakies 10 min whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
* przyglada sie temu sluchajac: TTC [Ceci N'est Pas Un Disque] En Soulevant Le Couvercle (Feat. Yarah Bravo) [6:21] *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ozzwald YumiTao M-Teen ide sie wyspać.. przede mna cięzki dzień xp *hik* xd *hik-UP* 3nodding *kladzie sie do swojego wyreczka powoli zasypia* ...(...)... * gdy juz zasypia znika wraz z ł�zkiem* zaraz chyba zrobie to samo xd pa whee no to papa... kto wie moze ja ci sie przysnie... heart wink ejj ja sie jeszcze z wami nie zeganm biggrin ide sobie dopieor za jakies 10 min whee tym lepiej... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|