|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
tez zadaje sobie to pytanie juz od ladnch paru minut...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...nie, nie, nie ...ja stąd zaraz idę ...i mam zamiar wyjść całkowicie trzeźwy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:46 pm
opcuuuś 4laugh *cmok* dla ciebie *hik* mam coś spejalnego :> *podaje mu 'alesandra'* koniak, kiker kakowy, śmietanka oraz gałka muszkatułowa zmiksowane w szakerze smakują wysmiecnice *dodaje 3 kostki lodu* wink *hik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:47 pm
czytam ostatnie stronki i tez sie nad tym zastanawiam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:49 pm
Ja- Yosei ...nie, nie, nie ...ja stąd zaraz idę ...i mam zamiar wyjść całkowicie trzeźwy ... sad *foch, obrazą sie* *hik* *naburmuszona siedzi na swoim fotelu przemienionym w lhamak* uhm... xp *popija gin fizz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...dobra ...ja zwalam ...(udało mi się pozostać trzeźwym...uf...) ...sayonara - miłej nocki ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *urzymuuje r�wnowagę* popijawa! xd xd przyłacz się! pij pij... latwiejsza juz nie bedziesz... wink eek crying crying *zaniem�wiła* nie widziałam... eek crying crying nie placz to nie takie straszne.. a co niektorzy mogli by powiedziec ze to bardzo pozytywne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:50 pm
Ja- Yosei ...dobra ...ja zwalam ...(udało mi się pozostać trzeźwym...uf...) ...sayonara - miłej nocki ... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:50 pm
M-Teen opcuuuś 4laugh *cmok* dla ciebie *hik* mam coś spejalnego :> *podaje mu 'alesandra'* koniak, kiker kakowy, śmietanka oraz gałka muszkatułowa zmiksowane w szakerze smakują wysmiecnice *dodaje 3 kostki lodu* wink *hik* tenkju......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:52 pm
opcy M-Teen opcuuuś 4laugh *cmok* dla ciebie *hik* mam coś spejalnego :> *podaje mu 'alesandra'* koniak, kiker kakowy, śmietanka oraz gałka muszkatułowa zmiksowane w szakerze smakują wysmiecnice *dodaje 3 kostki lodu* wink *hik* tenkju...... 3nodding jeden grzeczniutki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:55 pm