|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:31 pm
Oye Rufusku biggrin *podchodiz* *cmok* wink co słychać *podaje mu cuba libre* spróbuj pyszne wink *pije swój drink* *hik-UP*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:31 pm
Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...Ave! ...A to Ci! ...A właśnie! *rzuca mu się na szyję**cmok w policzek* whee whee witaj.... napijesz się ze mną szampana?? nie rozpijam nam tu zbytnio towarzystwa xd musi byc ktos trzezwy zeby nas pilnowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:34 pm
Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...Ave! ...A to Ci! ...A właśnie! *rzuca mu się na szyję**cmok w policzek* whee whee witaj.... napijesz się ze mną szampana?? ...nie - dzięki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:35 pm
YumiTao Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...Ave! ...A to Ci! ...A właśnie! *rzuca mu się na szyję**cmok w policzek* whee whee witaj.... napijesz się ze mną szampana?? nie rozpijam nam tu zbytnio towarzystwa xd musi byc ktos trzezwy zeby nas pilnowac xd nie pieprz bez sesnu xd *hik* napij sie! *podaje jej gin fizz* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:37 pm
YumiTao Ozzwald YumiTao eek boze dzieki Ozzy *podbiega i całuje w cz�łko* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh czy moge sie jakos odwdzieczyc:> whee nie musisz... wystarczy to co do tej pory zrobilaś jestem ciekawa co takiego zrobiłam ze moj kochany Ozzy wysłał mi 1500g whee 4laugh jeszcze raz dzieki *podaj kieliszek czystej v�deczki...zapala i zdmuchuje* tak sie u mnie pije biggrin no to zdr�wko whee promyczku wystarczy ze ja wiem co zrobilas... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...Ave! ...A to Ci! ...A właśnie! *rzuca mu się na szyję**cmok w policzek* whee whee witaj.... napijesz się ze mną szampana?? ...nie - dzięki shkodda.... sad ale ja się napije xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:39 pm
Kitty ShadowCat Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...Ave! ...A to Ci! ...A właśnie! *rzuca mu się na szyję**cmok w policzek* whee whee witaj.... napijesz się ze mną szampana?? ...nie - dzięki shkodda.... sad ale ja się napije xd xd xd ...Na zdrowie! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:40 pm
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao eek boze dzieki Ozzy *podbiega i całuje w cz�łko* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh czy moge sie jakos odwdzieczyc:> whee nie musisz... wystarczy to co do tej pory zrobilaś jestem ciekawa co takiego zrobiłam ze moj kochany Ozzy wysłał mi 1500g whee 4laugh jeszcze raz dzieki *podaj kieliszek czystej v�deczki...zapala i zdmuchuje* tak sie u mnie pije biggrin no to zdr�wko whee promyczku wystarczy ze ja wiem co zrobilas... biggrin dla ciebie moge byc promyczkiem 4laugh słonko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:41 pm
Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...Ave! ...A to Ci! ...A właśnie! *rzuca mu się na szyję**cmok w policzek* whee whee witaj.... napijesz się ze mną szampana?? ...nie - dzięki shkodda.... sad ale ja się napije xd xd xd ...Na zdrowie! biggrin dzieekoojee.......... *gleba* *upada na rufusa* *hik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:41 pm
z/w *hik* ide oglądnac wyniki *hik* Idola ! xd
i wszyscy razem RAJ TU ZY !!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:43 pm
hmm *szuka w swojej ksiazeczce z drinkami i koktajlami cos dla Kitty* hmm.. O! biggrin *podaje jej Banan Daiquiri* wink biłay rum, świeza cytrynka, krople Cointreau (nie wiem co to ale brzmi fajnie XD)
smacznego XD Rufus lubisz sherry? wink *podaje mu Campari star* Enjoy ^^ 4laugh
hmm.. a dla Ozzusia.... .. coś specjal.. O MAM! ^^ *podaje mu vodka sour* mieszanka czytsej wódki, soku z świezej ctrynki, odrobiny cukru i do dla pomskau skórka pomarańczy twisted a dla Yumki Blue Lagoon :] wódeczka, likier a także sok z cytrynki - miodzoo wink blaugh
NO TO PIJEMY! *chlust swoją cuba libre >.< biggrin * *hik-UP*
whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |