|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:59 pm
DO LICHA.. nikt nie chce sprzedać Light Gray Leg Warmers ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:00 pm
Lethiel M-Teen Irinn Lethiel M-Teen *patrzy na Kitty* *patrzy na swój pyszny drink* hmmm *myśli* nie Kitty nie jest warta oblanaia sie takim super drinkiem xd nio wlasnie... xd nie zwracaj uwagi xd xd xd taktyka olewcza?? xd OYE! TAKTYKA OLEWCZA! whee yay !!! 4laugh whee xd tya... poolewajmy sobie kogoś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:00 pm
~~lena-undesaid~~ DO LICHA.. nikt nie chce sprzedać Light Gray Leg Warmers ? poczekaj pare dni.. kiedyś napewno ktos wystawi 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:02 pm
chciala bys... mam podniesiony poziom hormonow ale to nie znaczy ze zaraz zaczne sie onanizowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:03 pm
Irinn tya... poolewajmy sobie kogoś xd nio przeciesh olewamy xd a dokladniej olewamy histeryczne napady Kitty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:03 pm
spac mi sie chce....ale nie bede dzielna musze ogladnac wyniki Idola smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:04 pm
Lethiel Irinn tya... poolewajmy sobie kogoś xd nio przeciesh olewamy xd a dokladniej olewamy histeryczne napady Kitty xd dajcie spokuj... nie manifestujcie tego tak... to jej moze sprawiac przykrosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:05 pm
Ozzwald chciala bys... mam podniesiony poziom hormonow ale to nie znaczy ze zaraz zaczne sie onanizowac... xd xd xd jakies inne propozycje ? miało byc hardkorowo [do wszytskich !]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:05 pm
Lethiel Irinn tya... poolewajmy sobie kogoś xd nio przeciesh olewamy xd a dokladniej olewamy histeryczne napady Kitty xd musi dziewczyna gdzies miec te napady xp z dwojga złego lepiej tu niż na jakiejs ulicy w srodku jakiegos miasta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:06 pm
Ozzwald Lethiel Irinn tya... poolewajmy sobie kogoś xd nio przeciesh olewamy xd a dokladniej olewamy histeryczne napady Kitty xd dajcie spokuj... nie manifestujcie tego tak... to jej moze sprawiac przykrosc... ninja .. ojej .. ninja dobra.. jush jestem cicho xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:07 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel Irinn tya... poolewajmy sobie kogoś xd nio przeciesh olewamy xd a dokladniej olewamy histeryczne napady Kitty xd dajcie spokuj... nie manifestujcie tego tak... to jej moze sprawiac przykrosc... ninja .. ojej .. ninja dobra.. jush jestem cicho xp to jak tak to ja tesh... trzeba byc tolerancyjnym... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:07 pm
Irinn Lethiel Irinn tya... poolewajmy sobie kogoś xd nio przeciesh olewamy xd a dokladniej olewamy histeryczne napady Kitty xd musi dziewczyna gdzies miec te napady xp z dwojga złego lepiej tu niż na jakiejs ulicy w srodku jakiegos miasta xp O.o ... OMG !! biedni ludzie !!!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:08 pm
Irinn to jak tak to ja tesh... trzeba byc tolerancyjnym... 3nodding ale.. sad .. ale... sad .. ech.. cicham xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:11 pm
ja jestem za imprezka z duza porcja alkoholu... nasz ozzy jest tutaj rodzynkiem twisted
*kolo niej pojawia sie kolejna cuba libre* mmmm deliszys *popija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:13 pm
M-Teen ja jestem za imprezka z duza porcja alkoholu... nasz ozzy jest tutaj rodzynkiem twisted *kolo niej pojawia sie kolejna cuba libre* mmmm deliszys *popija* nie rodzynkiem tylko wodorostem... tak właśnie kiedys powiedzialem nauczycielce od polskiego gdy mnie zapytala dlaczego nie mam pracy domowej.... impreza fajnie... alkohol jeszcze lepiej... pijany kobiety... brak mi slow zeby powiedziec jak bardzo sie ciesze... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|