|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:49 pm
M-Teen hmm moje panie zostałysmy chyba same smile *łyk cuba libre* jakieś propozycje? wink hm..moze jakas gajowa libacja ? albo orgia ? moze Ozzy na cos sie przyda xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:50 pm
YumiTao M-Teen hmm moje panie zostałysmy chyba same smile *łyk cuba libre* jakieś propozycje? wink hm..moze jakas gajowa libacja ? albo orgia ? moze Ozzy na cos sie przyda xp ja preferuje zblirzenia w proporci 1 do 1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:51 pm
eek eek eek *dowiadooje się czegoś podłego o wodzu**mdleje*+_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:52 pm
Te.. obaczmy, moze jest na markecie jakis frajer, ktory mi sprzeda niby-skarpetki warte 2k za 900g...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*patrzy na Kitty* *patrzy na swój pyszny drink* hmmm *myśli* nie Kitty nie jest warta oblanaia sie takim super drinkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat eek eek eek *dowiadooje się czegoś podłego o wodzu**mdleje*+_+ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:53 pm
Kitty ShadowCat eek eek eek *dowiadooje się czegoś podłego o wodzu**mdleje*+_+ *wrzuca pod nią poduszke zeby sobie niczego nie zrobila* Ktoś tu ma słabe nerwy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:54 pm
M-Teen *patrzy na Kitty* *patrzy na swój pyszny drink* hmmm *myśli* nie Kitty nie jest warta oblanaia sie takim super drinkiem xd nio wlasnie... xd nie zwracaj uwagi xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:54 pm
Ozzwald YumiTao M-Teen hmm moje panie zostałysmy chyba same smile *łyk cuba libre* jakieś propozycje? wink hm..moze jakas gajowa libacja ? albo orgia ? moze Ozzy na cos sie przyda xp ja preferuje zblirzenia w proporci 1 do 1 Ozzy jak zwykle jest nie wyzyty seksualnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:55 pm
Lethiel M-Teen *patrzy na Kitty* *patrzy na swój pyszny drink* hmmm *myśli* nie Kitty nie jest warta oblanaia sie takim super drinkiem xd nio wlasnie... xd nie zwracaj uwagi xd xd xd wink *unosi szklanke wyżej* twoje zdrowie lethi *popija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:55 pm
Lethiel M-Teen *patrzy na Kitty* *patrzy na swój pyszny drink* hmmm *myśli* nie Kitty nie jest warta oblanaia sie takim super drinkiem xd nio wlasnie... xd nie zwracaj uwagi xd xd xd taktyka olewcza?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:56 pm
YumiTao Ozzwald YumiTao M-Teen hmm moje panie zostałysmy chyba same smile *łyk cuba libre* jakieś propozycje? wink hm..moze jakas gajowa libacja ? albo orgia ? moze Ozzy na cos sie przyda xp ja preferuje zblirzenia w proporci 1 do 1 Ozzy jak zwykle jest nie wyzyty seksualnie xp nie moja winza ze mi tylko alkohol, kobiety, i moj komputer w glowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:57 pm
Irinn Lethiel M-Teen *patrzy na Kitty* *patrzy na swój pyszny drink* hmmm *myśli* nie Kitty nie jest warta oblanaia sie takim super drinkiem xd nio wlasnie... xd nie zwracaj uwagi xd xd xd taktyka olewcza?? xd OYE! TAKTYKA OLEWCZA! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:57 pm
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao M-Teen hmm moje panie zostałysmy chyba same smile *łyk cuba libre* jakieś propozycje? wink hm..moze jakas gajowa libacja ? albo orgia ? moze Ozzy na cos sie przyda xp ja preferuje zblirzenia w proporci 1 do 1 Ozzy jak zwykle jest nie wyzyty seksualnie xp nie moja winza ze mi tylko alkohol, kobiety, i moj komputer w glowie... pomasturbuj sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:59 pm
M-Teen Irinn Lethiel M-Teen *patrzy na Kitty* *patrzy na swój pyszny drink* hmmm *myśli* nie Kitty nie jest warta oblanaia sie takim super drinkiem xd nio wlasnie... xd nie zwracaj uwagi xd xd xd taktyka olewcza?? xd OYE! TAKTYKA OLEWCZA! whee yay !!! 4laugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|