|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:06 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ *zaslania leti oczy* Leti, nie patrz, nie patrz!!! WON MI OD LETHIEL@!!!! MOJA LETHIEL!!!! 4laugh maj hiroł 4laugh whee *nie patshy* i dobsh *dalej zasłania oczy* Idz, Leti, uciekaj!! Uciekaj na zyrandol, a ja cie obronie XD!! *rozsiada sie na shyrandolu* *macha nooshkami zadowolona* jak tu fajnie :] whee 4laugh *gleba* TU CI NIE BA BYC WYGODNIE!! TO JEST TWOJ SCHRON!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:06 pm
M-Teen powariowaliście....... Now playing: SOAD - Mr.Jack 3nodding now Playing : Deszczowiec - Girl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:07 pm
M-Teen powariowaliście....... Now playing: SOAD - Mr.Jack 3nodding dopiero to zauwazylas?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:07 pm
Now playing: lift me up- moby heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:08 pm
~~lena-undesaid~~ *gleba* TU CI NIE BA BYC WYGODNIE!! TO JEST TWOJ SCHRON!! O.o ... aaaaa... oki xd *podciaga kolana pod brode* ninja jush lepiej ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:10 pm
BeeWolf_san ~~lena-undesaid~~ A kto powiedział, ze ja patrze XD?? *Nie patrzy* No i za co sie niby obrazasz?? :> Ze cie leti nie widzi?? blaugh Tak ... nikt nie chce patrzec to ... nie waklada co ma zalorzyc ... i otwiera browarka ..puff... stare *glasku ,glasku* nie sprostałes naszym oczekiwaniom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:11 pm
YumiTao BeeWolf_san ~~lena-undesaid~~ A kto powiedział, ze ja patrze XD?? *Nie patrzy* No i za co sie niby obrazasz?? :> Ze cie leti nie widzi?? blaugh Tak ... nikt nie chce patrzec to ... nie waklada co ma zalorzyc ... i otwiera browarka ..puff... stare *glasku ,glasku* nie sprostałes naszym oczekiwaniom biggrin ale nie załamuj sie... moze kiedys bedzie lepiej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:12 pm
Irinn YumiTao BeeWolf_san ~~lena-undesaid~~ A kto powiedział, ze ja patrze XD?? *Nie patrzy* No i za co sie niby obrazasz?? :> Ze cie leti nie widzi?? blaugh Tak ... nikt nie chce patrzec to ... nie waklada co ma zalorzyc ... i otwiera browarka ..puff... stare *glasku ,glasku* nie sprostałes naszym oczekiwaniom biggrin ale nie załamuj sie... moze kiedys bedzie lepiej smile tak..moze jeszcze urosnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:12 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ *gleba* TU CI NIE BA BYC WYGODNIE!! TO JEST TWOJ SCHRON!! O.o ... aaaaa... oki xd *podciaga kolana pod brode* ninja jush lepiej ?? whee *patrzy na nia* da
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:13 pm
YumiTao tak..moze jeszcze urosnie biggrin jak sadzisz jakie ma szanse?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:14 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ *gleba* TU CI NIE BA BYC WYGODNIE!! TO JEST TWOJ SCHRON!! O.o ... aaaaa... oki xd *podciaga kolana pod brode* ninja jush lepiej ?? whee *patrzy na nia* da nio przeciesh sie staram crying crying crying *przytuuula sie do shyrandola* crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:15 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ *gleba* TU CI NIE BA BYC WYGODNIE!! TO JEST TWOJ SCHRON!! O.o ... aaaaa... oki xd *podciaga kolana pod brode* ninja jush lepiej ?? whee *patrzy na nia* da nio przeciesh sie staram crying crying crying *przytuuula sie do shyrandola* crying crying crying a ja to doceniam :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:16 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ *gleba* TU CI NIE BA BYC WYGODNIE!! TO JEST TWOJ SCHRON!! O.o ... aaaaa... oki xd *podciaga kolana pod brode* ninja jush lepiej ?? whee *patrzy na nia* da nio przeciesh sie staram crying crying crying *przytuuula sie do shyrandola* crying crying crying widocznie za malo sie starasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:17 pm
yay 4laugh *puszcza sie zyrandola* O.o *zyrandol zaczyna sie chwiac* *spada na kanape obok bee* witaj whee xd *przytuuuuuul Bee* 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|