|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:47 pm
YumiTao Gosiak YumiTao Nikt juz nie docenia ciepłych szortow sad bokserek ? ^^ tak biggrin bokserki wymiataj nie nawidze stringów! figi jeszcze ujda xp co do bokserek : lubie meskie i damskie ale tylk otakie bokserki biodrowki wysokich nie lubie i figi biodrowki tez lubie nieno stringi fajna rzecz ale only brazylijscie jak juz mowilam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gdzie jest zeroos crying ?? Ktos nie wie, kiedy przyjdzie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel neeee... wstydam sie redface xd xd xd No nie wstydaj sie, tylkoja pacze i dziewczyny ale one chyba takie same sa... A boXerki tez lubie wink i nie mowie ze nosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:48 pm
YumiTao M-Teen gadam sama do siebie.. stare dzięx............... xp poczekaj jeszcze troche moze ktos wystawi w markecie taniej biggrin xd mimo wszytko zapytam sie cleefa czy jedna pare by zostawil dla mnie hehe Yumka biore udzial w avi contescie weżmiesz udział? wink click entry fee = 150 g.. czyli tanio wink Do wygrania 1k wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:48 pm
Lethiel nawet nie wiesz co tracisz...
właśnie opanowałem alfabet migowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:49 pm
Lethiel BeeWolf_san Lethiel nic ci nie pokashe xd !!! ninja .. bo zimno .. ninja >Podkręca, ogrzewanie na 40 stopni< zaraz bedzie cie bardzo cieplo a nawet cieplej ... no zciagaj scagaj .... neeee... wstydam sie redface xd xd xd ale nie ma sie co wstydzic sami swoi... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:51 pm
Ozzwald Lethiel nawet nie wiesz co tracisz... właśnie opanowałem alfabet migowy... wole pozostać w swojej nieweiedzy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:51 pm
Ozzwald Lethiel nawet nie wiesz co tracisz... właśnie opanowałem alfabet migowy... Ty pisz na mature dziadostwo a nie z gluchymi sie uczysz gadac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:52 pm
BeeWolf_san Ozzwald Lethiel nawet nie wiesz co tracisz... właśnie opanowałem alfabet migowy... Ty pisz na mature dziadostwo a nie z gluchymi sie uczysz gadac na dzis mam dosyc tematyki maturalnej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:52 pm
Ozzwald Lethiel BeeWolf_san Lethiel nic ci nie pokashe xd !!! ninja .. bo zimno .. ninja >Podkręca, ogrzewanie na 40 stopni< zaraz bedzie cie bardzo cieplo a nawet cieplej ... no zciagaj scagaj .... neeee... wstydam sie redface xd xd xd ale nie ma sie co wstydzic sami swoi... blaugh nic wam nie pokashe !!!!!!!! xd .. *chowa sie za lena* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:54 pm
*rozglada sie* hmmmm... *wyciaga z kieszeni kocyk i idzie spac tam gdzie stoi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:56 pm
czy ktos z was umie grac w szachy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:56 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel BeeWolf_san Lethiel nic ci nie pokashe xd !!! ninja .. bo zimno .. ninja >Podkręca, ogrzewanie na 40 stopni< zaraz bedzie cie bardzo cieplo a nawet cieplej ... no zciagaj scagaj .... neeee... wstydam sie redface xd xd xd ale nie ma sie co wstydzic sami swoi... blaugh nic wam nie pokashe !!!!!!!! xd .. *chowa sie za lena* ninja No to ja ci pokashe... zciaga boxerki i podciaga koszule do gore... widzisz nic trudnego ..ozzy pokasz pani...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:58 pm
~~lena-undesaid~~ czy ktos z was umie grac w szachy?? Ta Ozzy w skarpetce na fallusie pod moja sypialnia ... wink no i z kukusem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|