|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:26 pm
Gosiak *siada trzesac sie z zimna skulona w koncie po wlosach scieka jej woda i do okola robi sie kaluza* nu padalo troche na błoniach brrr whee *przynosi podusie elektrycza i mieciutki kocyk a do tego cieplutka herbatke* musisz sie rozgrzac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:26 pm
Lethiel lenoos 4laugh witaj !!!!!!!!!! *skok* *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh ktos mi ostatnio mowil, ze za duzo z toba przebywam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:27 pm
Gosiak Lethiel Irinn To sie nazywa temat do dyskusji - r80;owa bielizna xd oczywiscie !!! roozowa bielizna RLZ 4laugh whee hmm moje predyspozycje majtkowe hmmm majtki w ciekawe wzorki najlepiej z groobą gumką albo stringi brazylijskie ^^ ja mam wogole jakies zboczenie wiec sproboje sie zamknac *kap...kap...kap* ja lubie ciepłe gacie xd i wymiekacie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:28 pm
Irinn To sie nazywa temat do dyskusji - r�żowa bielizna xd Ale koronkowa ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:28 pm
YumiTao Gosiak *siada trzesac sie z zimna skulona w koncie po wlosach scieka jej woda i do okola robi sie kaluza* nu padalo troche na błoniach brrr whee *przynosi podusie elektrycza i mieciutki kocyk a do tego cieplutka herbatke* musisz sie rozgrzac 3nodding dziekujeee heart *bierze podusie i tylko czuje jak ja prad popiescil * eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:29 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel lenoos 4laugh witaj !!!!!!!!!! *skok* *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh ktos mi ostatnio mowil, ze za duzo z toba przebywam XD O.o .. a cio ?? zaczelas masowo ludzi przytulać ?? :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:29 pm
BeeWolf_san Irinn To sie nazywa temat do dyskusji - r�żowa bielizna xd Ale koronkowa ?? no najprawdopodobniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:30 pm
Gosiak YumiTao Gosiak *siada trzesac sie z zimna skulona w koncie po wlosach scieka jej woda i do okola robi sie kaluza* nu padalo troche na błoniach brrr whee *przynosi podusie elektrycza i mieciutki kocyk a do tego cieplutka herbatke* musisz sie rozgrzac 3nodding dziekujeee heart *bierze podusie i tylko czuje jak ja prad popiescil * eek heart ekchem...ta podusia chyba jest zepsuta sweatdrop *speszona zabiera podusie i przynosi nowa* ta bedzie dobra biggrin tzn. tak sadze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:30 pm
BeeWolf_san Irinn To sie nazywa temat do dyskusji - r�żowa bielizna xd Ale koronkowa ?? 3nodding 3nodding 3nodding .. a dokladniej figi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:31 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel lenoos 4laugh witaj !!!!!!!!!! *skok* *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh ktos mi ostatnio mowil, ze za duzo z toba przebywam XD O.o .. a cio ?? zaczelas masowo ludzi przytulać ?? :> xd tak jakby... Oto cytat (moj): Zeroooooooos!!! *skok na zero* *przyyyytul* I jak ?? Zaczynam cie leti przypominać... A wasnie.. *pac w łeb* *big przyyyyyyyyyyytul dla wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:32 pm
YumiTao Gosiak YumiTao Gosiak *siada trzesac sie z zimna skulona w koncie po wlosach scieka jej woda i do okola robi sie kaluza* nu padalo troche na błoniach brrr whee *przynosi podusie elektrycza i mieciutki kocyk a do tego cieplutka herbatke* musisz sie rozgrzac 3nodding dziekujeee heart *bierze podusie i tylko czuje jak ja prad popiescil * eek heart ekchem...ta podusia chyba jest zepsuta sweatdrop *speszona zabiera podusie i przynosi nowa* ta bedzie dobra biggrin tzn. tak sadze xd dziekuuuje :* drgawki spowodowane zimnej stopniowo przechodzą heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ tak jakby... Oto cytat (moj): Zeroooooooos!!! *skok na zero* *przyyyytul* I jak ?? Zaczynam cie leti przypominać... A wasnie.. *pac w łeb* *big przyyyyyyyyyyytul dla wszystkich*ej !! ja mam na to patent !! xd xd xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san Irinn To sie nazywa temat do dyskusji - r�żowa bielizna xd Ale koronkowa ?? 3nodding 3nodding 3nodding .. a dokladniej figi whee Irin ... A pokażesz ??
NONON prosze pani lethiel... czemu figi...A nie stringi... Poka poka co tam chowasz... Gdzie jest Omi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:34 pm
marcior: 1k = 1000g Annamaria: to tam się kelwinami operuje!! biggrin biggrin
surprised buhahahahahah *oklada sie ze smiechu na swoim fotelu* marijka biggrin biggrin biggrin blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:34 pm
BeeWolf_san NONON prosze pani lethiel... czemu figi...A nie stringi... Poka poka co tam chowasz... nio bo figi wygodniejshe blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|