|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:42 am
Paaaaaa!!!see U later!! biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:43 am
juliangel Lethiel juliangel Lethiel ninja tajniacki powroot... [zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew...] O.o .. *skok na Juli* witaj xd Jak chcesz skorzystac z Chrissa to masz miejsce... xd .. jejq !! dziekooje !! *rzuts na kawalek chrisia* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:43 am
Now Playing: Dido - Hunter
Uważam, że to świetna piosenka ^^ Naparwde superowa smile Taka.. taka ... ah.. boska heart aczkolwiek slyszalalam lepsze, ale ta i tak mi sie podoba heh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:44 am
Drętwo coś...
[poprawia Chrisa i idzie dalej kimać...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:44 am
M-Teen Now Playing: Dido - Hunter Uważam, że to świetna piosenka ^^ Naparwde superowa smile Taka.. taka ... ah.. boska heart aczkolwiek slyszalalam lepsze, ale ta i tak mi sie podoba hehojejq.. ja tesh chce sie pobawic w "now playing" XD Now Playing: Nightwish - Away heart 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:45 am
Jej... Wiec nie tylko deszcz ze sniegiem na mnie leca.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:46 am
witka ninja
kochanie moje oczywiscie nie wejdzie... nie bedzie mu sie chcialo :/ wlasciwie tylko na moment...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Jej... Wiec nie tylko deszcz ze sniegiem na mnie leca.... xd nie badz gloopi !! xd *przytuuuuuuuuuuul* teraz masz mnie i Juli !! whee trzeba ci przyznac ze jestes bardzo wygodny 3nodding xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Jej... Wiec nie tylko deszcz ze sniegiem na mnie leca.... xd Taaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze Bali glany, zapomniales ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:47 am
Setsuna Dragonclaw witka ninja kochanie moje oczywiscie nie wejdzie... nie bedzie mu sie chcialo :/ wlasciwie tylko na moment... Salve!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:48 am
Setsuna Dragonclaw witka ninja kochanie moje oczywiscie nie wejdzie... nie bedzie mu sie chcialo :/ wlasciwie tylko na moment... Siemanko !! [macha reka, nie ruszajac sie z Chrissa]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:48 am
Setsuna Dragonclaw witka ninja kochanie moje oczywiscie nie wejdzie... nie bedzie mu sie chcialo :/ wlasciwie tylko na moment... witaj Setsu 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:49 am
Lethiel Christoff_Gangrell Jej... Wiec nie tylko deszcz ze sniegiem na mnie leca.... xd nie badz gloopi !! xd *przytuuuuuuuuuuul* teraz masz mnie i Juli !! whee trzeba ci przyznac ze jestes bardzo wygodny 3nodding xd xd xd redface xd Dzieki....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|