|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:06 am
*Zza dzwi jego pokoju schłychac odgłosy picia z gwinta i zara potem pawia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:06 am
M-Teen Pumcia M-Teen Pumcia M-Teen Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop marija mnie też nie widze, ze bierzesz punkt nr 3 biggrin XD ja tez >.< chyba, ze wezme rozprawke o papkinie, ale nikłe szanse razz Wlasciwie tez troszeczke nad nim myslalam ,ale charakterystyka jest najlatwiejsza i jest najwiecej materialow!! xd xd no tak, ale papkin tez ma dosc duzo.. ale chyba wezme charakterystyke.. co dostalas z chrkterystyki???? aha i czym masz skaner bo bym chiala miec cos o rejencie XD Ale na dole!! Ale ja Ci to zrobie jak tak bardzo chcesz!! Z tego w zeszycie dostałam 4!!! Bleee!!! dziex annamaria biggrin ja najwyzej cos tam sama dopowiem wink Co dodasz od siebie?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:08 am
[Stoi pośrodku gildii, patrzy na twarze wszystkich po kolei... zatrzymuj sie na Chrissie...]
[klęka przy nim i dotyka jego twarzy, ociera łzę]
Nie płacz aniele...
[wstaje, ociera swoja łze, zamienia sie w energie i szykuje do odejscia]
ja zawsze sie poswiece... pamietaj o tym... taka moja natura...
[usmiecha sie przez lzy i znika...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:09 am
Christoff_Gangrell *Zza dzwi jego pokoju schłychac odgłosy picia z gwinta i zara potem pawia* s**t Chris nie 3ba bylo probowac wypic pollitra z gwinta gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:12 am
Ej, na spotkaniach gaiowych jest nowa fotka, anawet 2.. biggrin One sa genialne.. biggrin Szczegolnie moja. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:12 am
Wodzu Ej, na spotkaniach gaiowych jest nowa fotka, anawet 2.. biggrin One sa genialne.. biggrin Szczegolnie moja. biggrin ach ta skromnosc xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:13 am
KITTY!!! Jesteś wielka!!! biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:15 am
Baliaur Christoff_Gangrell *Zza dzwi jego pokoju schłychac odgłosy picia z gwinta i zara potem pawia* s**t Chris nie 3ba bylo probowac wypic pollitra z gwinta gonk Burb....???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:19 am
Krzysiu, gdyby ludzie mogli zadecydować kiedy chcą umrzeć, myśle że juz dawno byśmy się spotkali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:20 am
juliangel Krzysiu, gdyby ludzie mogli zadecydować kiedy chcą umrzeć, myśle że juz dawno byśmy się spotkali... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:22 am
Pomykam powoli.. Papapa [pozegnal sie ze wszytskimi]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:23 am
A ty co w jaskiniowca sie bawisz...jeszcze brakuje bys zlapal maczuge i zaczal polowac na dziewczyny -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|