|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:56 am
Christoff_Gangrell juliangel Christoff_Gangrell Na frasunek dobry trunek *idzie do swojego pokoju sie shlac* Podąża z Gangrelem... *stawia przed dżwiami flaszke i zamyka sie wpokoju ze swoja* [Bierze flaszke i zamienia swoje ciało w czystą energie i przechodzi przez drzwi] nie pozbedziesz sie mnie tak łatwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:56 am
Lethiel Jaswinder Ozzwald Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop ja ci nie pomoge sam sie wlasnie mecze z moim tematem na ustna mature z polskiego... a jaki masz temat? ja mam "wampiryzm w literaturze i filmie" ja mam "przyczyny rosnacej popularnoiści literatoory fantasy" xd A my mamy cztery do wyboru!!Ale chyba decyduje się na "Charakterystyke porównawczą bohaterów Fredry" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:57 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Na frasunek dobry trunek *idzie do swojego pokoju sie shlac* ee?? czy mi tu malibu zalatuje??? Chris co tam przemycash?? xd 3nodding *ze swojego pokoju*Nie ja mam smirnoffa... *puff zaminia sie w duszka wlazi przez sciane do pokoju lapie 1 butelke i zaczyna pic* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:57 am
juliangel proponuje mit o Dedalu i ikarze, wciaz aktualny temat Czy patrzec na rozsadek i dojrzalosc dedala, czy kierowac sie mlodzienczymi marzeniami jak Ikar Mity wywaliłem... ze starożytności wziolem Biblie... Pozatym Fraszki Kochanowskiego, "Pana Tadeusza", "Zemste", "Lalke" i "Moralnosc Pani Dulskiej"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:58 am
Pumcia M-Teen Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop marija mnie też nie widze, ze bierzesz punkt nr 3 biggrin XD ja tez >.< chyba, ze wezme rozprawke o papkinie, ale nikłe szanse razz Wlasciwie tez troszeczke nad nim myslalam ,ale charakterystyka jest najlatwiejsza i jest najwiecej materialow!! xd xd no tak, ale papkin tez ma dosc duzo.. ale chyba wezme charakterystyke.. co dostalas z chrkterystyki???? aha i czym masz skaner bo bym chiala miec cos o rejencie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:58 am
Ozz, to ja cię wezmę przed komisję nago jako model... mamy dyrektorkę do zjedzenia... poradzisz sobie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:00 am
Jaswinder Ozz, to ja cię wezmę przed komisję nago jako model... mamy dyrektorkę do zjedzenia... poradzisz sobie? blaugh ee... przeterminowanego towaru(od 30 lat w gore) nie rusze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:01 am
Kitty mam nadzije że zrozumiałaś...
[podaje rękę do zgody]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:01 am
Jaswinder Ozz, to ja cię wezmę przed komisję nago jako model... mamy dyrektorkę do zjedzenia... poradzisz sobie? blaugh WC-dyrektorkę... i chyba raczej nienawidzi słowa "ryba"... a jakbym trzasnęła w prezentacji zdechłą rybkę? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:02 am
M-Teen Pumcia M-Teen Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop marija mnie też nie widze, ze bierzesz punkt nr 3 biggrin XD ja tez >.< chyba, ze wezme rozprawke o papkinie, ale nikłe szanse razz Wlasciwie tez troszeczke nad nim myslalam ,ale charakterystyka jest najlatwiejsza i jest najwiecej materialow!! xd xd no tak, ale papkin tez ma dosc duzo.. ale chyba wezme charakterystyke.. co dostalas z chrkterystyki???? aha i czym masz skaner bo bym chiala miec cos o rejencie XD Ale na dole!! Ale ja Ci to zrobie jak tak bardzo chcesz!! Z tego w zeszycie dostałam 4!!! Bleee!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:04 am
Pumcia M-Teen Pumcia M-Teen Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop marija mnie też nie widze, ze bierzesz punkt nr 3 biggrin XD ja tez >.< chyba, ze wezme rozprawke o papkinie, ale nikłe szanse razz Wlasciwie tez troszeczke nad nim myslalam ,ale charakterystyka jest najlatwiejsza i jest najwiecej materialow!! xd xd no tak, ale papkin tez ma dosc duzo.. ale chyba wezme charakterystyke.. co dostalas z chrkterystyki???? aha i czym masz skaner bo bym chiala miec cos o rejencie XD Ale na dole!! Ale ja Ci to zrobie jak tak bardzo chcesz!! Z tego w zeszycie dostałam 4!!! Bleee!!! dziex annamaria biggrin ja najwyzej cos tam sama dopowiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Kitty mam nadzije że zrozumiałaś... [podaje rękę do zgody] *ściska łapkę Julki*zgoda biggrin zrozumiałam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:05 am
ide z psem na spacer... bede niedlugo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|