Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10207 10208 10209 10210 10211 10212 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Sat Apr 09, 2005 10:56 am

Christoff_Gangrell
juliangel
Christoff_Gangrell
Na frasunek dobry trunek
*idzie do swojego pokoju sie shlac*

Podąża z Gangrelem...

*stawia przed dżwiami flaszke i zamyka sie wpokoju ze swoja*

[Bierze flaszke i zamienia swoje ciało w czystą energie i przechodzi przez drzwi]

nie pozbedziesz sie mnie tak łatwo...
PostPosted: Sat Apr 09, 2005 10:56 am

Lethiel
Jaswinder
Ozzwald
Pumcia
Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop
ja ci nie pomoge sam sie wlasnie mecze z moim tematem na ustna mature z polskiego...
a jaki masz temat?
ja mam "wampiryzm w literaturze i filmie"

ja mam "przyczyny rosnacej popularnoiści literatoory fantasy" xd
A my mamy cztery do wyboru!!Ale chyba decyduje się na "Charakterystyke porównawczą bohaterów Fredry" xd

Pumcia

Baliaur

PostPosted: Sat Apr 09, 2005 10:57 am

Christoff_Gangrell
Baliaur
Christoff_Gangrell
Na frasunek dobry trunek
*idzie do swojego pokoju sie shlac*
ee?? czy mi tu malibu zalatuje??? Chris co tam przemycash?? xd 3nodding

*ze swojego pokoju*Nie ja mam smirnoffa...
*puff zaminia sie w duszka wlazi przez sciane do pokoju lapie 1 butelke i zaczyna pic*
xd
PostPosted: Sat Apr 09, 2005 10:57 am

juliangel

proponuje mit o Dedalu i ikarze, wciaz aktualny temat
Czy patrzec na rozsadek i dojrzalosc dedala, czy kierowac sie mlodzienczymi marzeniami jak Ikar
Mity wywaliłem... ze starożytności wziolem Biblie...
Pozatym Fraszki Kochanowskiego, "Pana Tadeusza", "Zemste", "Lalke" i "Moralnosc Pani Dulskiej"

Ozzwald

M-Teen

PostPosted: Sat Apr 09, 2005 10:58 am

Pumcia
M-Teen
Pumcia
Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop
marija mnie też nie widze, ze bierzesz punkt nr 3 biggrin XD ja tez >.< chyba, ze wezme rozprawke o papkinie, ale nikłe szanse razz
Wlasciwie tez troszeczke nad nim myslalam ,ale charakterystyka jest najlatwiejsza i jest najwiecej materialow!! xd xd
no tak, ale papkin tez ma dosc duzo.. ale chyba wezme charakterystyke.. co dostalas z chrkterystyki???? aha i czym masz skaner bo bym chiala miec cos o rejencie XD
PostPosted: Sat Apr 09, 2005 10:58 am

Ozz, to ja cię wezmę przed komisję nago jako model... mamy dyrektorkę do zjedzenia... poradzisz sobie? blaugh

Jaswinder

Sparkly Hunter

Ozzwald

PostPosted: Sat Apr 09, 2005 11:00 am

Jaswinder
Ozz, to ja cię wezmę przed komisję nago jako model... mamy dyrektorkę do zjedzenia... poradzisz sobie? blaugh
ee... przeterminowanego towaru(od 30 lat w gore) nie rusze...
PostPosted: Sat Apr 09, 2005 11:01 am

Kitty mam nadzije że zrozumiałaś...

[podaje rękę do zgody]

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Sat Apr 09, 2005 11:01 am

Jaswinder
WC-dyrektorkę... i chyba raczej nienawidzi słowa "ryba"... a jakbym trzasnęła w prezentacji zdechłą rybkę? twisted
PostPosted: Sat Apr 09, 2005 11:02 am

M-Teen
Pumcia
M-Teen
Pumcia
marija mnie też nie widze, ze bierzesz punkt nr 3 biggrin XD ja tez >.< chyba, ze wezme rozprawke o papkinie, ale nikłe szanse razz
Wlasciwie tez troszeczke nad nim myslalam ,ale charakterystyka jest najlatwiejsza i jest najwiecej materialow!! xd xd
no tak, ale papkin tez ma dosc duzo.. ale chyba wezme charakterystyke.. co dostalas z chrkterystyki???? aha i czym masz skaner bo bym chiala miec cos o rejencie XD
Ale na dole!! Ale ja Ci to zrobie jak tak bardzo chcesz!! Z tego w zeszycie dostałam 4!!! Bleee!!!

Pumcia

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Apr 09, 2005 11:02 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Apr 09, 2005 11:04 am

Pumcia
M-Teen
Pumcia
M-Teen
Pumcia
Ale na dole!! Ale ja Ci to zrobie jak tak bardzo chcesz!! Z tego w zeszycie dostałam 4!!! Bleee!!!
dziex annamaria biggrin ja najwyzej cos tam sama dopowiem wink

M-Teen

Pumcia

[ Message temporarily off-line ]

juliangel
Kitty mam nadzije że zrozumiałaś...

[podaje rękę do zgody]
*ściska łapkę Julki*zgoda biggrin zrozumiałam

Kimagure-chan

Ozzwald

PostPosted: Sat Apr 09, 2005 11:05 am

ide z psem na spacer... bede niedlugo...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10207 10208 10209 10210 10211 10212 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games