|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:51 am
Ozzwald Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop ja ci nie pomoge sam sie wlasnie mecze z moim tematem na ustna mature z polskiego... Stara czy nowa ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:52 am
Christoff_Gangrell Na frasunek dobry trunek *idzie do swojego pokoju sie shlac* Podąża z Gangrelem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Ozzwald Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop ja ci nie pomoge sam sie wlasnie mecze z moim tematem na ustna mature z polskiego... Stara czy nowa ? nowa... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop ja ci nie pomoge sam sie wlasnie mecze z moim tematem na ustna mature z polskiego... a jaki masz temat? ja mam "wampiryzm w literaturze i filmie" ja mam "przyczyny rosnacej popularnoiści literatoory fantasy" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop marija mnie też nie widze, ze bierzesz punkt nr 3 biggrin XD ja tez >.< chyba, ze wezme rozprawke o papkinie, ale nikłe szanse razz Wlasciwie tez troszeczke nad nim myslalam ,ale charakterystyka jest najlatwiejsza i jest najwiecej materialow!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Christoff_Gangrell Na frasunek dobry trunek *idzie do swojego pokoju sie shlac* Podąża z Gangrelem... *stawia przed dżwiami flaszke i zamyka sie wpokoju ze swoja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:54 am
Christoff_Gangrell Na frasunek dobry trunek *idzie do swojego pokoju sie shlac* ee?? czy mi tu malibu zalatuje??? Chris co tam przemycash?? xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:55 am
Baliaur Christoff_Gangrell Na frasunek dobry trunek *idzie do swojego pokoju sie shlac* ee?? czy mi tu malibu zalatuje??? Chris co tam przemycash?? xd 3nodding *ze swojego pokoju*Nie ja mam smirnoffa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:55 am