|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:46 am
hmm skoro Kitty zerwała z Wodzem to poc co sie tak rzuca na julke na gg? neutral wiecie.. ja też was nierzoumiem! WODZU TY CASANOVO! ŁAMACZU DZIĘWCZĘCYCH TKLIWYCH SERDUSZEK XD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop ja ci nie pomoge sam sie wlasnie mecze z moim tematem na ustna mature z polskiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JUlka!!!!! domokun domokun domokun ja kce piwa crying crying crying
Jas ja sie do tego ... do Julki zachowania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:47 am
Wodzu Lethiel Wodzu Ludzie, wyluzujcie... Kitty zerwala umowe [zwiazek, dla niekumatych], tak wiec teraz jedyne co jej pozostalo, to obawaiac sie wibrujacej owcy smierci, i ze jej browarkoov zbraknie.... tylko nie wibroojąca owca smierci !!!!!!!!!!!!!! gonk *chowa mu sie na glowie* ninja Zdjecie buca rulez, jako srodek perswazji.. biggrin *usadawia sie wygodniej* :]... jakiego buca ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *je zimna zupe ogrkowa z kubka* domokun biedactwo... *rzuca płomukiem ognia i podgrzewa zupkę* teraz jest ciepła ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Wodzu Lethiel Wodzu Ludzie, wyluzujcie... Kitty zerwala umowe [zwiazek, dla niekumatych], tak wiec teraz jedyne co jej pozostalo, to obawaiac sie wibrujacej owcy smierci, i ze jej browarkoov zbraknie.... tylko nie wibroojąca owca smierci !!!!!!!!!!!!!! gonk *chowa mu sie na glowie* ninja Zdjecie buca rulez, jako srodek perswazji.. biggrin *usadawia sie wygodniej* :]... jakiego buca ?? O.o Wolisz nie wiedziec.. taki qpmel z gildii [lodz] xywa Bucu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:48 am
Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop marija mnie też nie widze, ze bierzesz punkt nr 3 biggrin XD ja tez >.< chyba, ze wezme rozprawke o papkinie, ale nikłe szanse razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen hmm skoro Kitty zerwała z Wodzem to poc co sie tak rzuca na julke na gg? neutral wiecie.. ja też was nierzoumiem! WODZU TY CASANOVO! ŁAMACZU DZIĘWCZĘCYCH TKLIWYCH SERDUSZEK XD blaugh nio wlasnie.. sweatdrop O.o .. lol... siedze na glowie "ŁAMACZA DZIĘWCZĘCYCH TKLIWYCH SERDUSZEK " O.o aaaaaaa !!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *usadawia sie wygodniej* :]... jakiego buca ?? O.o i holy walkow pana adama domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:50 am
Wodzu Wolisz nie wiedziec.. taki qpmel z gildii [lodz] xywa Bucu oki... nie chce wiedzieć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder M-Teen *je zimna zupe ogrkowa z kubka* domokun biedactwo... *rzuca płomukiem ognia i podgrzewa zupkę* teraz jest ciepła ^^ dziękuje ^^' *wdzieczne spojrzenie na Jaswinder* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop ja ci nie pomoge sam sie wlasnie mecze z moim tematem na ustna mature z polskiego... a jaki masz temat? ja mam "wampiryzm w literaturze i filmie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Pumcia Kto za mnie napisze charakterystyke na polski??? Bo mi się jakoś tak strasznie nie chce!!! sad sad sad sweatdrop sweatdrop ja ci nie pomoge sam sie wlasnie mecze z moim tematem na ustna mature z polskiego... Dzięks za dobre chęci:*:* xd xd biggrin biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Na frasunek dobry trunek *idzie do swojego pokoju sie shlac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:51 am
Lethiel M-Teen hmm skoro Kitty zerwała z Wodzem to poc co sie tak rzuca na julke na gg? neutral wiecie.. ja też was nierzoumiem! WODZU TY CASANOVO! ŁAMACZU DZIĘWCZĘCYCH TKLIWYCH SERDUSZEK XD blaugh nio wlasnie.. sweatdrop O.o .. lol... siedze na glowie "ŁAMACZA DZIĘWCZĘCYCH TKLIWYCH SERDUSZEK " O.o aaaaaaa !!! gonk tak bywa blaugh Now playing: Moby - Lift me up
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|