|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:36 am
Jaswinder quote]jesteście żałosne... sweatdrop OBIE!!! domokun a Julia jakbyś była mądrzejsza, to byś tego tutaj nie wkleiła... Bo co nas obchodzą twoje prywatne rozmowy i to co Kitty do ciebie pisze??? scream Bo to jest zabawne jak Cie nie obchodzi to nie komentuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... niom.. czego z pewnością nie mozna powiedzieć o tej tu obecnej... *spogląda na tarzajacą sie po ziemi kitty* *podnosi jedna brew* tja... A ponoc to na starosc odbija...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Baliaur a ty walkow nie mash?? ROTFL *patrzy na nia* CHYBA WSZYSCY POWARIOWALIŚCIE!? gonk AAAAAAAAAA!!! *krzyczy biegnac dokolola pokoju, rece wymachuja w gorze* ja tylko sobie poprawiam humor.. i jaja ze wszystkiego robie..lepsze to niz siedziec i plakac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel yyyyyyyyyyyyyy... Holy wałek.. Ozz a czy wiesz co to jest ? Ozz ja tej rozmowy nie zaczelam... nie wiem co to jest, ale mam skojarzenia i musialem to tak skomentowac... taka moja natura... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:37 am
*tarza się po podłodze ze śmiechu*prinee... honor.... kurczę xd tjaa... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... Robisz pośmiewisko nie tylko z Kitty (chociaż taki właśnie masz zamiar) ale także "niestety" z siebie panienko... Bo to, że wkleiłaś tą rozmowę świadczy o tobie, a nie o Kitty, mogłaś ją przecież zignorować sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... tsa... teraz bedziesz tu na sile w kazdej wypowiedzi uzywala slowo dziecko zeby pokazac swoja wielkosc... po prostu olej to... Ozz tu nie chodzi o pokazanie swojej dorosłości tylko o to żeby ONA wiedziała gdzie jest jej miejsce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald juliangel yyyyyyyyyyyyyy... Holy wałek.. Ozz a czy wiesz co to jest ? Ozz ja tej rozmowy nie zaczelam... nie wiem co to jest, ale mam skojarzenia i musialem to tak skomentowac... taka moja natura... xp to cos w rodzaju nalesnika pfeee reszty nie powiem bo jest ohydna gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:39 am
AAAAAAAAA!!!! ja was nierozumiem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... niom.. czego z pewnością nie mozna powiedzieć o tej tu obecnej... *spogląda na tarzajacą sie po ziemi kitty* *podnosi jedna brew* tja... A ponoc to na starosc odbija... xd xd xd ... podnies prosze swoja "kobiete" z ziemi .. bo kush z dywanu sie po gildi szerzy *kaszl kaszl*.. Ozz wiek tu nie ma nic do rzeczy.. widzialam jush bardziej.. hm.. rozgarniete ?? sweatdrop .. osoby w jej wieku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... Robisz pośmiewisko nie tylko z Kitty (chociaż taki właśnie masz zamiar) ale także "niestety" z siebie panienko... Bo to, że wkleiłaś tą rozmowę świadczy o tobie, a nie o Kitty, mogłaś ją przecież zignorować sweatdrop Owszem mam zamiar zrobić z niej pośmiewisko bo sama daje do tego powody, a że robie też siebie... Hmmm... Komus to przeszkadza jeszcze ? bo mi nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Ozzwald juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... tsa... teraz bedziesz tu na sile w kazdej wypowiedzi uzywala slowo dziecko zeby pokazac swoja wielkosc... po prostu olej to... Ozz tu nie chodzi o pokazanie swojej dorosłości tylko o to żeby ONA wiedziała gdzie jest jej miejsce... a obie porzucacie rzecz zwana godnosc ludzka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:40 am
juliangel Jaswinder juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... Robisz pośmiewisko nie tylko z Kitty (chociaż taki właśnie masz zamiar) ale także "niestety" z siebie panienko... Bo to, że wkleiłaś tą rozmowę świadczy o tobie, a nie o Kitty, mogłaś ją przecież zignorować sweatdrop Owszem mam zamiar zrobić z niej pośmiewisko bo sama daje do tego powody, a że robie też siebie... Hmmm... Komus to przeszkadza jeszcze ? bo mi nie... ja jej to mowie tysiac razy zeby jush tak nie orbila a do niej jak do sciany xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|