|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:28 am
Ozzwald Baliaur juliangel Maryska dawaj akcje z "Holy wałkiem" [zaczyna gilgotać Bali] aaaa *zaczyna sie tarzac po podlodze i wymachiwac nogami ze smiechu* przestan crying xd blaugh a tak a propos KTO MA JAKIS WALEK?? ja mam... chcesz potrzymać...? blaugh eek holy walek?? hey Ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:29 am
Ozzwald Baliaur juliangel Maryska dawaj akcje z "Holy wałkiem" [zaczyna gilgotać Bali] aaaa *zaczyna sie tarzac po podlodze i wymachiwac nogami ze smiechu* przestan crying xd blaugh a tak a propos KTO MA JAKIS WALEK?? ja mam... chcesz potrzymać...? blaugh stare jestes obrzydliwy - nie chce na to patrzec xp *odwraca glowe z niesmakiem* bleeeh @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:30 am
M-Teen Ozzwald Baliaur juliangel Maryska dawaj akcje z "Holy wałkiem" [zaczyna gilgotać Bali] aaaa *zaczyna sie tarzac po podlodze i wymachiwac nogami ze smiechu* przestan crying xd blaugh a tak a propos KTO MA JAKIS WALEK?? ja mam... chcesz potrzymać...? blaugh stare jestes obrzydliwy - nie chce na to patrzec xp *odwraca glowe z niesmakiem* bleeeh @_@ a ty walkow nie mash?? ROTFL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A nie mowielem?! [chowa sie do kieszeni]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Wodzu juliangel Christoff_Gangrell crying NIECH MNIE KTOS K&%& ZASTRZELI!!!!!!!!!! gonk Proszę Cię... Chriss... gonk crying Dręczysz moją duszę... Zmierz sie z wibrujaca owca smierci!!! eek *brecht* loodzie na starość debilnieją xd xd Nie słyszałaś że dzieci głosu nie mają ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Buhahahahahahahahahahahaha Kitty jesteś żałosna... Zobaczcie co kitty do mnie pisze na gg: 5439763 (19:12) zostaw wodza, tak 5439763 (19:12) odwal się Julka (19:13) ktos ty ? 5439763 (19:13) ................ ................ Julka (19:17) to co w koncu ? O.o bueehhehehehe xd xd xd tjaaaaaaa... mozna sie bylo tego po niej spodziewać :> xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:33 am
Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur M-Teen Ozzwald Baliaur juliangel Maryska dawaj akcje z "Holy wałkiem" [zaczyna gilgotać Bali] aaaa *zaczyna sie tarzac po podlodze i wymachiwac nogami ze smiechu* przestan crying xd blaugh a tak a propos KTO MA JAKIS WALEK?? ja mam... chcesz potrzymać...? blaugh stare jestes obrzydliwy - nie chce na to patrzec xp *odwraca glowe z niesmakiem* bleeeh @_@ a ty walkow nie mash?? ROTFL *patrzy na nia* CHYBA WSZYSCY POWARIOWALIŚCIE!? gonk AAAAAAAAAA!!! *krzyczy biegnac dokolola pokoju, rece wymachuja w gorze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Ozzwald Baliaur juliangel Maryska dawaj akcje z "Holy wałkiem" [zaczyna gilgotać Bali] aaaa *zaczyna sie tarzac po podlodze i wymachiwac nogami ze smiechu* przestan crying xd blaugh a tak a propos KTO MA JAKIS WALEK?? ja mam... chcesz potrzymać...? blaugh stare jestes obrzydliwy - nie chce na to patrzec xp *odwraca glowe z niesmakiem* bleeeh @_@ yyyyyyyyyyyyyy... Holy wałek.. Ozz a czy wiesz co to jest ? Ozz ja tej rozmowy nie zaczelam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:35 am
juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... 3nodding a tak w ogole ten swiat to jeden wielki WALEK xd blaugh i autobusy spozniajace sie 20 min przez co na niemiecki nie mozna zdarzyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... tsa... teraz bedziesz tu na sile w kazdej wypowiedzi uzywala slowo dziecko zeby pokazac swoja wielkosc... po prostu olej to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Lethi, tak to jest z dziećmi, Prinee przynajmniej miała jakis honor i zachowywała się po ludzku... niom.. czego z pewnością nie mozna powiedzieć o tej tu obecnej... *spogląda na tarzajacą sie po ziemi kitty* *podnosi jedna brew* tja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|