|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:18 am
juliangel Nie radzisz sobie z Bali ?? blaugh [dorzuca sie do Bali i Wodza] aaaa domokun *zaczyna laskotac wodza* domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:19 am
Jaswinder Christoff_Gangrell crying NIECH MNIE KTOS K&%& ZASTRZELI!!!!!!!!!! gonk *strzela* domokun *pudłuje* sweatdrop nie zrobię ci krzywdy 4laugh eek ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:19 am
Christoff_Gangrell crying NIECH MNIE KTOS K&%& ZASTRZELI!!!!!!!!!! gonk *wyciąga gnata i strzela, ale niezupełnie trafia* Oberwałeś jak Kmicic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:20 am
juliangel Christoff_Gangrell crying NIECH MNIE KTOS K&%& ZASTRZELI!!!!!!!!!! gonk Proszę Cię... Chriss... gonk crying Dręczysz moją duszę... Zmierz sie z wibrujaca owca smierci!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:22 am
Baliaur juliangel Nie radzisz sobie z Bali ?? blaugh [dorzuca sie do Bali i Wodza] aaaa domokun *zaczyna laskotac wodza* domokun domokun domokun eek ... stare *turlu turlu po podłodze ze śmiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czy ktos mi da 10 tysiecy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna juliangel Pumcia sprzedaj za jakies 4-5 k, a jak nie mozesz sie zdecydowac to go rozpakuj... [skad ja kojarze pseudonim Pumcia... ] eek daj mi te paczyuszke... prosez... oddam ci z nia kase W co wyście mnie wpakowali?? Ja nic nie sprzedaje!!!! stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:23 am
Aidanna czy ktos mi da 10 tysiecy eek mam 102 total... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:25 am
Maryska dawaj akcje z "Holy wałkiem"
[zaczyna gilgotać Bali]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:26 am
Wodzu juliangel Christoff_Gangrell crying NIECH MNIE KTOS K&%& ZASTRZELI!!!!!!!!!! gonk Proszę Cię... Chriss... gonk crying Dręczysz moją duszę... Zmierz sie z wibrujaca owca smierci!!! eek *brecht* loodzie na starość debilnieją xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Maryska dawaj akcje z "Holy wałkiem" [zaczyna gilgotać Bali] aaaa *zaczyna sie tarzac po podlodze i wymachiwac nogami ze smiechu* przestan crying xd blaugh a tak a propos KTO MA JAKIS WALEK??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Aidanna czy ktos mi da 10 tysiecy eek mam 102 total... biggrin Ja mam 160 blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:27 am
Wodzu Aidanna czy ktos mi da 10 tysiecy eek mam 102 total... biggrin ooo... supper... ja chce sobie kupic pinkboxa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:27 am
Baliaur juliangel Maryska dawaj akcje z "Holy wałkiem" [zaczyna gilgotać Bali] aaaa *zaczyna sie tarzac po podlodze i wymachiwac nogami ze smiechu* przestan crying xd blaugh a tak a propos KTO MA JAKIS WALEK?? ja mam... chcesz potrzymać...? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|