|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:04 am
juliangel Siemanko !! [poszukuje w tłumie Wodza, Chrisa i Bali] Gdzie sie pochowaliście ?? sprawdz pod fotelami 3nodding xd witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:05 am
to nikt nie chce brac udzialu a avi contescie!?????????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Siemanko !! [poszukuje w tłumie Wodza, Chrisa i Bali] Gdzie sie pochowaliście ?? [glos z pod fotela] tutaj jestem.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Siemanko !! [poszukuje w tłumie Wodza, Chrisa i Bali] Gdzie sie pochowaliście ?? *dalej się tuli do wodza stare *on jest tuu! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:06 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuul* Przytuul specjalnie dla ciebie!! No i buziaczek również :*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat juliangel Siemanko !! [poszukuje w tłumie Wodza, Chrisa i Bali] Gdzie sie pochowaliście ?? *dalej się tuli do wodza stare *on jest tuu! biggrin ta.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pumcia Aidanna ja chce bluegiftboxa proszejestes moja strsza zla blizniaczka :d wygladzasz do mnie podobnie blaugh Jestem ciemniejsza!! Miałam ojca murzyna!! xd hahahaha annamaria powalilas mnie na kolana tym tesktem blaugh blaugh blaugh blaugh xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur heyka Pumcia za ile sprzedac bluegiftboxa?? dasz mi boxa redface xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:07 am
juliangel Siemanko !! [poszukuje w tłumie Wodza, Chrisa i Bali] Gdzie sie pochowaliście ?? *rzuca sie jej na szyje* yello xd zgred znow mnie jak psa traktuje... wqtrzylam sie na niego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel M-Teen heheh dal mi ostatnio jendego BUMPa XD na wueście razz blaugh heh... xd .. tja .. to cześć jego tajniastego planu xp o co chodzi?? bo on w sumie wiecej bumpuje na moim quescie niz ja xp \ Leth po ile bys sprzedala blue giftboxa?? heh xd cos chyba o znalezieniu sie na liście najlepszych bumperoow na kashdym queście.. ale nie dokladnie jestem pewna xd hm.. gdzieś tak ok 3k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu juliangel Siemanko !! [poszukuje w tłumie Wodza, Chrisa i Bali] Gdzie sie pochowaliście ?? [glos z pod fotela] tutaj jestem.. biggrin Cześć kochanie [buziak i rzut na szyje]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:08 am
Lethiel Baliaur Lethiel M-Teen heheh dal mi ostatnio jendego BUMPa XD na wueście razz blaugh heh... xd .. tja .. to cześć jego tajniastego planu xp o co chodzi?? bo on w sumie wiecej bumpuje na moim quescie niz ja xp \ Leth po ile bys sprzedala blue giftboxa?? heh xd cos chyba o znalezieniu sie na liście najlepszych bumperoow na kashdym queście.. ale nie dokladnie jestem pewna xd hm.. gdzieś tak ok 3k 3nodding eee nieee za tanio crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Wodzu juliangel Siemanko !! [poszukuje w tłumie Wodza, Chrisa i Bali] Gdzie sie pochowaliście ?? [glos z pod fotela] tutaj jestem.. biggrin Cześć kochanie [buziak i rzut na szyje] Zaraz zacznie sie mortal kombat..XD Czesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pumcia Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuul* Przytuul specjalnie dla ciebie!! No i buziaczek również :*:* O.o .. 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:09 am
M-Teen Pumcia Aidanna ja chce bluegiftboxa proszejestes moja strsza zla blizniaczka :d wygladzasz do mnie podobnie blaugh Jestem ciemniejsza!! Miałam ojca murzyna!! xd hahahaha annamaria powalilas mnie na kolana tym tesktem blaugh blaugh blaugh blaugh xd xd xd xd xd xd xd A już myślałam ,zę ta chwila nie nadejdzie!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|