|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:52 am
Wodzu Lethiel wyglada na to ze kitty boi sie ze moglabym cie poprzez przytula porwać.. rozkochac.. zgwalcić i poshoocić xd nawet nie wiesz jak blisko prawdy jestes... Niewywoluj wilka z lasu.. razz ale ja nie mam zamiaru cie porywać rozkochiwać gwalcic i poshoocać xd ja mam swojego Azramka heart blaugh gdziekolwiek sie teraz podziewa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:53 am
sad tylko 3 osoby w avi contescie sad jacys chetni klikac tu >>> CLIIIIIIIIIIIICK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:54 am
Lethiel Wodzu Lethiel wyglada na to ze kitty boi sie ze moglabym cie poprzez przytula porwać.. rozkochac.. zgwalcić i poshoocić xd nawet nie wiesz jak blisko prawdy jestes... Niewywoluj wilka z lasu.. razz ale ja nie mam zamiaru cie porywać rozkochiwać gwalcic i poshoocać xd ja mam swojego Azramka heart blaugh gdziekolwiek sie teraz podziewa xd jej to powiedz... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:55 am
Lethiel Wodzu Lethiel wyglada na to ze kitty boi sie ze moglabym cie poprzez przytula porwać.. rozkochac.. zgwalcić i poshoocić xd nawet nie wiesz jak blisko prawdy jestes... Niewywoluj wilka z lasu.. razz ale ja nie mam zamiaru cie porywać rozkochiwać gwalcic i poshoocać xd ja mam swojego Azramka heart blaugh gdziekolwiek sie teraz podziewa xd heheh dal mi ostatnio jendego BUMPa XD na wueście razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:57 am
heyka Pumcia
za ile sprzedac bluegiftboxa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:59 am
ja chce bluegiftboxa proszejestes moja strsza zla blizniaczka :d wygladzasz do mnie podobnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:01 am
M-Teen heheh dal mi ostatnio jendego BUMPa XD na wueście razz blaugh heh... xd .. tja .. to cześć jego tajniastego planu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:02 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:02 am
Ej, czy tylko mis ie nie zapisuje avka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:03 am
Siemanko !!
[poszukuje w tłumie Wodza, Chrisa i Bali]
Gdzie sie pochowaliście ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:03 am
Aidanna ja chce bluegiftboxa proszejestes moja strsza zla blizniaczka :d wygladzasz do mnie podobnie blaugh Jestem ciemniejsza!! Miałam ojca murzyna!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:04 am
Lethiel M-Teen heheh dal mi ostatnio jendego BUMPa XD na wueście razz blaugh heh... xd .. tja .. to cześć jego tajniastego planu xp o co chodzi?? bo on w sumie wiecej bumpuje na moim quescie niz ja xp \ Leth po ile bys sprzedala blue giftboxa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|