|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 8:05 am
YumiTao badz dzielny 3nodding jeszcze jakis rok... rofl jak mi nie dasz kosza to przetrzymam... dopomagajac co jakis czas sobie na recznym..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 8:05 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun wykluczam mozliwosc by spadl pod stol... wiec pewnie jakas sila wyzsza go odciagnela... dobrze Cie widziec 3nodding heart ja ja sie boje Januszka crying a ja sie boje Pana olgiert.. psychiatry... dziwnie na mnie patrzyl... tez sie ciesze ze cie widze... i ze nie wybuchlem sobie... heart ekem.."nie wybuchłem" czy ja wiem o co chodzi ? mrgreen rofl ja sie zaraz dowiem... w telewizji powiedza co sie tak wlasciwie dzialo... napinami i rozluzniamy posladki Ozz mrgreen ...pewnie zrobili wiele hałasu o nic...==' w tym Londynie to juz troche przesadzaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 8:07 am
Ide w swiat ,bo nie chce spotkac sie z Januszkiem ... a jak on tu bedzie spac neutral ja sie boje ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 8:11 am
YumiTao Ide w swiat ,bo nie chce spotkac sie z Januszkiem ... a jak on tu bedzie spac neutral ja sie boje ... crying sie nie boj ja sie dzisiaj u Bee... Paa :* *napina i rozluznia posladki* i po co to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 9:33 am
Ozzwald YumiTao Ide w swiat ,bo nie chce spotkac sie z Januszkiem ... a jak on tu bedzie spac neutral ja sie boje ... crying sie nie boj ja sie dzisiaj u Bee... Paa :* *napina i rozluznia posladki* i po co to ? pewnie od tak..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 9:55 am
i co tu sie do jassnej cholery dzieje? kurwa mac tu sie nic nie dzieje.... *wchodzac krzyczy przez drzwi* i dobra *siada przy stole, na stol kladzie chleb i kielbase oraz wyciaga flaszke bimberku i polewa sobie do szklanki*.....
hmmm nikogo nie ma.......coz to sam sie napije...... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 11:06 am
revcat i co tu sie do jassnej cholery dzieje? kurwa mac tu sie nic nie dzieje.... *wchodzac krzyczy przez drzwi* i dobra *siada przy stole, na stol kladzie chleb i kielbase oraz wyciaga flaszke bimberku i polewa sobie do szklanki*..... hmmm nikogo nie ma.......coz to sam sie napije...... pirate z przyjemnoscia sie napije razem z toba... ninja jesli tu jeszce jestes ninja watpie w to xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 11:43 am
Ozzwald YumiTao Ide w swiat ,bo nie chce spotkac sie z Januszkiem ... a jak on tu bedzie spac neutral ja sie boje ... crying sie nie boj ja sie dzisiaj u Bee... Paa :* *napina i rozluznia posladki* i po co to ? beda jedrniejsze rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 11:46 am
Jasio u mnie w czawartek spi neutral gonk a dzisiaj mi sie dziwnie przygladał...dlaczego ja ...? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 12:20 pm
Kot gdzie ty pipo sie podziewasz ...nie ma mi kto polac domokun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:25 pm
YumiTao Kot gdzie ty pipo sie podziewasz ...nie ma mi kto polac domokun mrgreen zaraz pipo zaraz pipo mrgreen jestem *polewa do szklaneczek* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:28 pm
i co nikogo znowu nie ma? a tak sie domagali picia..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:31 pm
revcat i co nikogo znowu nie ma? a tak sie domagali picia..... pirate no to pijemy? biggrin twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:32 pm
revcat i co nikogo znowu nie ma? a tak sie domagali picia..... pirate no ja se jestem jeszcze....... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:35 pm
opcy revcat i co nikogo znowu nie ma? a tak sie domagali picia..... pirate no ja se jestem jeszcze....... cool witaj opcy mrgreen witaj real mrgreen *polewa* to co? zdrowko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|