|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 10:15 am
Fiúk.....itt ölitek egymást....a kisvárosban meg napok óta danolászunk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 10:22 am
Hungarian Aoyama Medvelaszlo Hungarian Aoyama Medvelaszlo Hungarian Aoyama Ha beszolsz és gonosz leszel elverlek a fakanállal Heh kis kukta... *Előkapja a bárdját és a hús lapátját meg forgatja párszor és kitartja* Állok elébe twisted cool *Előveszi a fakanalát meg a hattori hanzo kardot és mosolyogva mutatja hogy gyere csak te "ripacs"* whee xd Séf... Áááá szóval kardozni akarsz? *Előhúzza hatalmas kardját a háta mögül és egy kézzel kitarta mutat Aoyama felé, miközben a másik kezét a hatlövetűjén tartja.* Nem tudom mennyire de fályfog neked. xp XD Naná de ne akard hogy a harcimacskáimat rád uszitsam és tudod én halhatatlan vagyok mivel VÁMPÍR vok (reméli hogy nem néztél sokk odaátot ami kjó) whee Akkor ott folytatjuk..... Azzal eltéve a fegyverét visszatér a kisvárosrba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 11:06 am
Medvelaszlo Hungarian Aoyama Medvelaszlo Hungarian Aoyama Medvelaszlo Hungarian Aoyama Ha beszolsz és gonosz leszel elverlek a fakanállal Heh kis kukta... *Előkapja a bárdját és a hús lapátját meg forgatja párszor és kitartja* Állok elébe twisted cool *Előveszi a fakanalát meg a hattori hanzo kardot és mosolyogva mutatja hogy gyere csak te "ripacs"* whee xd Séf... Áááá szóval kardozni akarsz? *Előhúzza hatalmas kardját a háta mögül és egy kézzel kitarta mutat Aoyama felé, miközben a másik kezét a hatlövetűjén tartja.* Nem tudom mennyire de fályfog neked. xp XD Naná de ne akard hogy a harcimacskáimat rád uszitsam és tudod én halhatatlan vagyok mivel VÁMPÍR vok (reméli hogy nem néztél sokk odaátot ami kjó) whee Akkor ott folytatjuk..... Azzal eltéve a fegyverét visszatér a kisvárosrba... Szintén elteszi a fegyvereket majd visszatér a konyhába és megtámadja a konzerveket XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 11:31 am
Hehehe.....fuss csak a konyhába......a kisvárosban már van egy vámpír....és nem is akármilyen......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 11:35 am
stranger12 Hehehe.....fuss csak a konyhába......a kisvárosban már van egy vámpír....és nem is akármilyen...... Mert mien vámpír? ha jól néz ki én is akarok képet! ÉS én vok az no1. vámpír
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 11:50 am
Hungarian Aoyama stranger12 Hehehe.....fuss csak a konyhába......a kisvárosban már van egy vámpír....és nem is akármilyen...... Mert mien vámpír? ha jól néz ki én is akarok képet! ÉS én vok az no1. vámpír Természetesen a legdögösebb...legtökéletesebb...és leg Edward-abb heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 12:00 pm
stranger12 Hungarian Aoyama stranger12 Hehehe.....fuss csak a konyhába......a kisvárosban már van egy vámpír....és nem is akármilyen...... Mert mien vámpír? ha jól néz ki én is akarok képet! ÉS én vok az no1. vámpír Természetesen a legdögösebb...legtökéletesebb...és leg Edward-abb heart ) Alkonyat? A nóri(extáncpartner) imádja azt a filmet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 12:19 pm
A film sem kutya...de én a könyvért vagyok oda..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 1:11 am
stranger12 A film sem kutya...de én a könyvért vagyok oda..... 3nodding *hevesen bólogat és kalimpál* nekem nem is kéne a film beli edward.... nekem az kell aki a könyvben volt crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 6:23 am
a könyvet nem olvastam a filmet nem láttam de nekem nem is hiányzik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 6:29 am
Hungarian Aoyama a könyvet nem olvastam a filmet nem láttam de nekem nem is hiányzik gonk ne mondj ilyet addig amíg nem kóstoltál bele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 6:33 am
napsugar Hungarian Aoyama a könyvet nem olvastam a filmet nem láttam de nekem nem is hiányzik gonk ne mondj ilyet addig amíg nem kóstoltál beleén csak a nyakacskádba akarok belekóstolni heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 6:39 am
eek az nemjóóóó fúúúj most fémes ízem lenne xd amugy is a tündérek nem finomak.... és óvakodj mer visszaharapok evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 6:44 am
gyere csak de a harapás helyét én választom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 6:47 am
eek nyüsz.... mondom.... nem vagyok egy finom falat....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|