|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:44 am
Wodzu Kitty cos smeci [sorki, taka prawda], Ogolem apogeum..XD I mamy walkek wszechswiata.. biggrin jupi !! xd dobshe ze mam mooj super tajniacki ochronny fotelik !! whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:45 am
Aidanna madchild A właśnie! Przerywam pogawędki, ale to jest poważny problem ^__^' czy ktokolwiek zna nazwy serwera gai? Na serwerze clyde mi się ten glupi av nie chce zapisać, to pomyślałam ze sprę na innym... ANYONE? cos sie zepsulo No, to już wiemy... ale jeśli się zwalił jeden serwer tylko, to może na innym się da zapisac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:45 am
Lethiel Wodzu Kitty cos smeci [sorki, taka prawda], Ogolem apogeum..XD I mamy walkek wszechswiata.. biggrin jupi !! xd dobshe ze mam mooj super tajniacki ochronny fotelik !! whee 4laugh ehhh.. biggrin wiem.. biggrin Foteliki rulez... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:47 am
wyglada na to ze kitty boi sie ze moglabym cie poprzez przytula porwać.. rozkochac.. zgwalcić i poshoocić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:49 am
Wodzu Lethiel Wodzu Kitty cos smeci [sorki, taka prawda], Ogolem apogeum..XD I mamy walkek wszechswiata.. biggrin jupi !! xd dobshe ze mam mooj super tajniacki ochronny fotelik !! whee 4laugh ehhh.. biggrin wiem.. biggrin Foteliki rulez... biggrin walek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
... bla, bla, bla rolleyes ... stare *tuli dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wyglada na to ze kitty boi sie ze moglabym cie poprzez przytula porwać.. rozkochac.. zgwalcić i poshoocić xd nawet nie wiesz jak blisko prawdy jestes... Niewywoluj wilka z lasu.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel Wodzu Kitty cos smeci [sorki, taka prawda], Ogolem apogeum..XD I mamy walkek wszechswiata.. biggrin jupi !! xd dobshe ze mam mooj super tajniacki ochronny fotelik !! whee 4laugh ehhh.. biggrin wiem.. biggrin Foteliki rulez... biggrin nio oczywiście whee 3nodding *klepu klep fotelik po oparciu* *fotelik zaczyna trzeszczeć* O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o... wlaśnie obrazileś mooj fotel crying nie smootaj !! .. cokolwiek sie dzieje .. bedzie dobsh 3nodding crying Kurde... sam josh nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:51 am
Christoff_Gangrell Lethiel O.o... wlaśnie obrazileś mooj fotel crying nie smootaj !! .. cokolwiek sie dzieje .. bedzie dobsh 3nodding crying Kurde... sam josh nie wiem... Ale o co chodzi dokładnie? 3nodding *tul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|