|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:09 am
Aidanna dobra mam pomysl jak zmienic oczy i wlosy... skasuje swojego avatarka i stworze nowego... mozna tal??????? niom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:10 am
Aidanna dobra mam pomysl jak zmienic oczy i wlosy... skasuje swojego avatarka i stworze nowego... mozna tal??????? chyba można 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:13 am
Kitty ShadowCat Aidanna dobra mam pomysl jak zmienic oczy i wlosy... skasuje swojego avatarka i stworze nowego... mozna tal??????? chyba można 3nodding ale nisrtace swoich rzczy???? A mam jeszcze prsbe... czy moglby ktos mi zrobic questa i siedziec tam na nim i wogole... bo ja niezbyt mam dostep do neta sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:14 am
Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna dobra mam pomysl jak zmienic oczy i wlosy... skasuje swojego avatarka i stworze nowego... mozna tal??????? chyba można 3nodding ale nisrtace swoich rzczy???? Nie stracisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:17 am
Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna dobra mam pomysl jak zmienic oczy i wlosy... skasuje swojego avatarka i stworze nowego... mozna tal??????? chyba można 3nodding ale nisrtace swoich rzczy???? A mam jeszcze prsbe... czy moglby ktos mi zrobic questa i siedziec tam na nim i wogole... bo ja niezbyt mam dostep do neta sweatdrop musisz tylko wykasowac charakter w profilu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:18 am
Okej, ja mykam grać w ragnaroka...chciałam siedzieć i tu i tu, ale ma lagi potworne... Do zobaczyska! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:20 am
Delein Okej, ja mykam grać w ragnaroka...chciałam siedzieć i tu i tu, ale ma lagi potworne... Do zobaczyska! *puff* *znika* Bywaj Delein!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:20 am
Delein Okej, ja mykam grać w ragnaroka...chciałam siedzieć i tu i tu, ale ma lagi potworne... Do zobaczyska! *puff* *znika* papatki Del biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:21 am
aaaa co tu jest bo niewidze... to wiec czy ktos zrobi mi tego questa prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:23 am
Aidanna aaaa co tu jest bo niewidze... to wiec czy ktos zrobi mi tego questa prosze To jest życie .... jak nie widzisz to kliknij prawym pokasz obrazek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:27 am
oto nowa ja!!! i jak sie podoba fryzurka... i mam inney kolor oczu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:29 am
Aidanna oto nowa ja!!! i jak sie podoba fryzurka... i mam inney kolor oczu sliczne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:29 am
zioms, jaki jest adres strony o polskiej gildii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 8:34 am
BeeWolf_san Aidanna aaaa co tu jest bo niewidze... to wiec czy ktos zrobi mi tego questa prosze To jest życie .... jak nie widzisz to kliknij prawym pokasz obrazek... a myslisz ze nie robilam tak.... i co zrobi mi ktos tego quesa... ladnie plosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|